Jävla Svennehora!


 

 

 

Jag läste i aftonbladet om en ung tjej och kille som överfölls av tjugo killar i Södertälje. Hon sparkades medvetslös, hon räddades av sex andra killar som ingrep som också misshandlades av gruppen. Gruppen av tjugo invandrar killar skrek ”jävla svennehora” åt tjejen som svarade att de skulle hålla käften. Då utbröt den brutala misshandeln. 

 I aftonbladet läser jag att Södertälje har haft tidigare problem med ”etniska konflikter”. Ursäkta mig? En etnisk konflikt kräver att två grupper är i konflikt med varandra. Detta var ett brutalt övergrepp av en förbipasserande person. Hon kallades ”svennehora” för att hon var svensk, misshandeln skedde för att hon var svensk. 

 Om en invandrare misshandlas av ett gäng svenskar som skriker ”svartskallehora” så skulle brottet rubriceras som hatbrott. Man skulle börja diskutera den hemska rasismen och det skulle säkert göras manifestationer. Men nu är det en svensk som brutalt misshandlas pga. av sitt ursprung. Då reducerar aftonbladet det till ”etnisk konflikt”. Är inte det jävligt märkligt? Jo, men inte ovanligt. Denna dubbelmoral förekommer hela tiden.   

Det måste väl för fan vara lika mycket hatbrott om en svensk blir halvt ihjälslagen pga. av sitt ursprung som om en invandrare blir det? Det är dags att man slutar hyckla. Att man gör denna sjuka skillnad leder direkt till ökade motsättningar och rasism. Jag liksom många andra svenskar blir säkert skitförbannade över denna ständiga dubbelmoral. Och det leder tyvärr till rasism. Aftonbladet och all annan media, domstolar etc. måste ta sitt ansvar och bedöma brott likadant oavsett etnicitet på offer och gärningsman.   

Det som skedde i Södertälje är ett rent hatbrott, ett rasistiskt brott. Min spontana reaktion? Kasta ut dom jävlarna i Östersjön, vilket pack är det vi tar in? Denna känsla eldas på över dubbelmoralen att ett brott mot en svensk ses som mindre än det omvända. Jag försöker på ett intellektuellt plan bekämpa dessa känslor. Ty de är inte önskvärda, men jag tror inte det är bara jag som spontant känner dom. Därav vikten av att bedöma och fördöma hatbrott mot svenskar precis på samma sätt och lika hårt som de som sker mot invandrare. För det är för helvete ingen skillnad.

Antagligen är det den svenska rädslan över att bli kallad rasist som gör att man inte vågar fördöma det på samma hårda sätt. Tyvärr leder denna dubbelmoral och rädsla till mer av det man försöker att undvika. Svenska ungdomar blir förbannade och känner sig åsidosatta (med all rätt). Så… sluta för helvete upp att göra skillnad!!!! Det är minst lika vanligt att svenskar trakasseras pga. av sitt ursprung som invandrare. Speciellt i vissa orter då svenska ungdomar är ständigt rädda för dessa invandrargäng.

Hatbrott är en benämning som i den allmänna debatten är reserverad för brott mot homosexuella eller brott som begås mot invandrare av svenskar. Precis som könsdiskriminering är reserverar för kvinnor. De begås båda av samma orsak, oavsett offer. Det skall bedömas på precis samma sätt, annars är vi jävligt snett ute i samhället.

  

arikeln i sin helhet http://www.aftonbladet.se/nyheter/article3292882.ab

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

7 kommentarer till Jävla Svennehora!

 1. Platy skriver:

  Precis, ett hatbrott är ett hatbrott. Det lär inte direkt bli bättre i Södertälje nu… antagligen börjar nazisterna spöa invandrare som hämnd, invandrarna slåss tillbaka och AFA eller några andra muppar dyker upp…

 2. Aftonbladets dubbelmoral är välkänd och alldeles för djävlig. Den går igen i fråga efter fråga. Förmodligen mycket på att de inte har någon moral alls, i bemärkelsen ”Genomtänkt och konsekvent beteende grundat på egen övertygelse”.

  Sorgligt är ordet!

 3. Fredrik skriver:

  Till ”Platy”, gå till Tingsrätten och kolla in ett antal rättegångar för våldsbrott så ser du att det inte direkt är lika många nassar som gett sig på invandrare, som tvärt om som gett sig på svenskar. Eller om du är lite lat, bänka dig framför TV:n och se Efterlyst på TV3.

 4. Fredrik igen skriver:

  Sverigedemokraterna kräver med tanke på denna händelse(I och för sig sedan länge också) precis de åtgärder du efterfrågar i inlägget. Nu får vi se om de inte minst här uppenbarligt svenskfientliga riksdagspartierna väljer att fega ur sin agenda för att folket äntligen säger Nej.

  Sd:s krav:

  http://www.sverigedem…&id=1033

 5. Fredrik igen skriver:

  Hmm, bloggen kapar länkadressen på något sätt. Pressmeddelandet ligger just nu näst högst upp på partiets hemsida, publicerat 12 september:

  http://www.sverigedem
  okraterna.se

  Intressant blir om någon tidning bryr sig om att rapportera om det.

 6. Drottning Christina skriver:

  Well spoken!

 7. xxxxxx skriver:

  Jag föreslår att vi som vill göra något träffas för att prata igenom detta. Jag kommer att vara på T-centralen vid ringen ons 17/9 kl.20.00 samt lör 20/9 10.00. Ta gärna med dej en eller flera vänner som är lika heligt förbannade som du och jag och som du verkligen litar på.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *