Folk är GRISAR!

 


 
Jag har tvingats inse fakta, folk är GRISAR. Det är väldigt svårt att gå ut och äta en dagens och få vettig och bra mat. Det är oftast skräpmat, överfylld med fett och socker. Det finns väldigt få restauranger som tillhandahåller en näringsriktig lunch. Och en hel del av de som gör det får svårt att gå runt.

Jag vet t.ex. en restaurang som har BRA mat, de blev nyckelhålsmärkta och fick således ha nyckelhålsmärkningen i fönstret. Resultatet blev att det tappade gäster, folk såg det som ”tråkigt”. När det finns bra och vettig mat så uteblir kunderna, det är skrämmande. Den slemmiga massan med grisar valde att gå någon annan stans. Man kan slå upp ett McDonalds vart som helst och det går bra, men en hälsosam restaurang får det svårare.

Det är även så att många av dessa skit restauranger, ja SKIT, det är vad de serverar, lagar sin mat från halvfabrikat. D.v.s.. skräp som innehåller en massa skit som transfetter och massa andra tillsatser. Men det är klart, det blir ju billigt, och eftersom att folk inte bryr sig om vad de stoppar i sig så säljer det, bara det smakar ”gott”. I dessa fall är gott fett och sött.

En genomsnittlig dagens lunch innehåller lika mycket kalorier som en Big mac och CO. Och det är inte bara kalorierna, det är en massa tomma kalorier fattiga på näringsämnen och fibrer. Men folk bryr sig inte, de gör välvilligt sina kroppar till soptunnor.

Jag har insett fakta. Folk är GRISAR! De äter ta mej fan vad som helst bara det smakar ”gott”. Det ska vara fett och socker! Man ska ju vara en välgödd gris! Gärna några hundra tillsatser också, yummi! Folk är som en skock med får, de följer strömmen och saknar hjärna. De går dit det smakar ”gott” oavsett vad det är. Man kan ju sitta och pilla sig i röven på trottoarkanten också, det är ju SKÖNT! Om man nu bara ska följa sin reptilhjärna som folk gör. Ta ett gäng skivor ljust bröd till maten också vet jag grisjävel, så blir det riktig deg i tarmarna…. Mmm gott!!!

Man är vad man äter och man ser ut som man förtjänar! Det är dagens sanning!

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Folk är GRISAR!

 1. Mumlans Ränder skriver:

  Men de kanske har lite bättre humör, och inte stör sig på allt, fast de inte får leva lika länge som du?

 2. Browny skriver:

  ha ha ha (fan va rolig Mumlans ränders kommentar var)

  No offence though.

  anyway, sthlmskille?

 3. Lucia skriver:

  Haha! Du e helskön, ju!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *