Raka inte musen!!!


Debatten om könshår rasar vidare. I en artikel i Expressen hävdar ”experter” att ”ansa könshår är en idiotisk trend”. När man läser artikeln så mals det på om hur fel det är att ansa eller raka bort könshåret. Det är inte första gången man hör att det är dåligt och att det är inspirerat av porrindustrin. I slutet av artikeln nämner först att artikeln handlar om kvinnor, man förutsätter att läsaren direkt ska vara införstådd med detta från början.

 Det är märkligt detta att det alltid raljeras över hur ”förtryckta” kvinnor rakar sitt könshår för att nå upp till något ”porrideal”. Vad som alltid glöms bort i denna debatt är det faktum att det idag är lika vanligt att pojkar/män rakar/ansar sitt könshår. Detta är såklart lika inspirerat av porrbarnshen. Men i det fallet skrivs inga artiklar om stackars pojkar som vill uppnå ett porrideal. Det är som vanligt med den saken i Sverige dubbelmoralens förlovade land, jämsälldhetsdebatten gäller bara åt ett håll. Män är förövare och kvinnor viljelösa offer vars mål är att behaga männen.

 Det som jag finner intressant i Expressens artikel är argumenten varför man (ursäkta, kvinnor) inte ska raka eller ansa sitt könshår. ”Experten” Ole Fyrand säger att det rör sig om de dofter som finns runt könet och stimulerar partnern till ökad sexlust. Vidare menar Fyrand att de flesta av dessa dofter försvinner om vi tar bort könshåret och att sexlivet kan bli försämrat. Han får medhåll av ”specialisten i sexrådgivning” Wide Aasland, hon tror att Ole har en poäng. Detta eftersom det enligt henne är bevisat att kroppslukt påverkar den sexuella upphetsningen.

 Okej… Jag vet inte vilka erfarenheter Ole och Wide har men jag vet nog fan inte många som tänder på kroppsdofter. Men det verkar som att vi har en ”perfect match” här mellan två personer, Ole och Wide är ju som gjorda för varandra. Ole gillar könsdofter och Wide vill uppenbart inte raka eller ansa sig. Det är ju perfekt, då kan ju Ole sitta med Wide i sin hytte på fjället iklädd enbart sin lusekofta och lukta på dofterna i Wides snårskog då. Skippa gärna duschen i ett par veckor med så blir det nog extra krydda. I artikeln framgår dock inte om Wide också tänder på håriga män som doftar, hon nämner bara kvinnor. Kanske har hon lite dubbelmoral där.

 Jag föreslår att Ole och Wide kör en egen hårig otvättat doftvariant av 69.an. Det måste vara underbart. Ungefär som att trycka upp trynet i en strävhårig skunk, yummiiii! Men det är ju en bra ursäkt för ole att skippa duschen, Wide säger ju att det är bevisat att kroppsdofter är upphetsande. Upp till bevis Wide och Ole! Djupa andetag! Dessutom så kan ni ju passa på att tvätta varandra som hundarna gör, bar slicka pälsen. Men akta så inte för mycket av dofterna försvinner! Och för gudskull ansa inte musen!

  

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

5 kommentarer till Raka inte musen!!!

 1. Erica skriver:

  jag förstår inte varför de gör en så stor grej av det hela.. finns det verkligen inte viktigare saker än att diskutera könshår? eller har jag fel?

 2. Anita skriver:

  Ett bättre argument hade varit:

  ”Raka inte underlivet eftersom det kan leda till inflammerade hårsäckar och/eller irriterad hud”

  Så resonerar i alla fall en släkting (som bl.a. arbetat som gynekolog) till mig och jag kan faktiskt förstå varför hon tycker så.

 3. Akantus skriver:

  ”Men i det fallet skrivs inga artiklar om stackars pojkar som vill uppnå ett porrideal. Det är som vanligt med den saken i Sverige dubbelmoralens förlovade land, jämsälldhetsdebatten gäller bara åt ett håll. Män är förövare och kvinnor viljelösa offer vars mål är att behaga männen.”

  Yes, så är det!

  ”Jämställdhet” när den är som bäst, på kvinnors villkor allena.

  Sverige är inte världens mest jämställda land, Sverige är världens mest mansfientliga land.

 4. Akantus skriver:

  Här kan du för övrigt se lite vanligt svenskt och hederlig feministiskt manshat.

  —>http://blogg.aftonbla

 5. Rebecca skriver:

  Tjo! Fin bild… Jag sökte på lusekofta när den kom upp. Lånade den till min blogg & länkade till din sida. Hoppas att det är ok. Annars får du hojta. =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *