Giftbomba USA!


Och så var United States of Bullshit igång igen. USA har hivat upp en spionsattelit i omloppsbana runt jorden. Det är väl förvisso inte fösta gången. Denna gång har pappskallarna tappat kontrollen över satteliten som är stor som en minibuss. Till problembilden hör också att satteliten är full med 450 kilo av ämnet Hydrazin. Detta används som raketbränsle och är cancerframkallande och mycket giftigt. Skiten är så giftig att det är svårt att hantera ämnen även före raketstarten.

Denna giftbomb är på väg mot jorden. George Bush har gett order om att den ska skjutas ned innan den når jorden. Den största anledningen kan man tänka sig är att den är full av topphemligt material av nyaste modell. Det vore antagligen katastrofalt för USA om det hamnade i orätta händer. Därför ska man nu spränga denna giftbomb i luften. Eller sprämga den ur bana för att på så sätt få fragmenten att krascha där man vill.

Det märkliga i detta är också att Kina förra året sköt ned en av sina vädersatteliter. Vad hände då? Jo USA gav skarp kritik åt Kina och skrädde inte orden. Men nu handlar det ju om amerikanska intressen och då gäller inte samma regler och logik som amerikanarna tillskriver övriga världen. United States of Bullshit står ju över alla regler och lagar och dubbelmoralen verkar vara det enda beständiga i detta land. Man blir ju så jävla trött på det där landet, det är ett stort jäkla Disneyland.

Om de nu har ställt till med detta problem och tänker spränga en supergiftig bomb i luften då bör man kunna ställa vissa krav? Och en supergiftig bomb som är konstruerad enbart för att spionera på oss andra. Inget annat vore väl rimligt förutom att de spränger skiten över USA? För de tänker väl inte spränga sin egen cancerbomb över någon annans land eller? För det finns väl inga risker i att spränga närmare 500 kilo supergiftig Hydrazin i luften? Varför då inte spränga skiten över Washington DC? Låt den landa mitt på vita huset. Blir säkert ett jättefint fyrverkeri serru! Men känner jag George busken och United States of Bullshit rätt så kommer skiten regna ned väldigt långt från USA:s egna gränser. As usual!

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Giftbomba USA!

  1. SingleStar skriver:

    Du är lika kunskapslös och korrumperad som alla andra sossear.

  2. SingleStar skriver:

    Inte vågar du publicera några kommentarer i din fascistiska blog men skal gå in på andras bloggar och ljuga som en sosse gör.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *