Tillsatster till tusen! get clue STUPID!


Nu har forskarna visat att tillsatser i läsk och godis ger koncentrationssvårigheter och ADHD-liknande symtom. Okej? Det var väl inga nyheter? Borde inte varje vuxen människa veta att det är katastrof att trycka i ungar en massa godis och läsk vid det här laget? Om man inte fattar det så kanske man inte ens borde ha barn?

All jäkla skräpmat ger cancer, övervikt, hjärtproblem, ADHD och you name it ta me fan allt du kan få. Det borde vara så enkelt, sluta vräk i er massa dynga! Sluta proppa i era ungar massa skit! Håll det åtminstone till LÖRDAGSGODIS; och ja läsk ÄR godis ingen måltidsdryck. Get a clue stupid!  

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *