Tiggare på feministisk kurs ska få ersättning för förlorad arbetsinkomst.

Ibland tror man att man har hört så mycket dumt från en grupp att de inte kan komma med något ytterligare. Men vips, så kommer något än dummare… Feministisk sexkurs för kvinnliga tiggare samt ersättning för förlorad arbetsinkomst! Sug på den!

Den röd/grön/rosa majoriteten i Stockholm, Göteborg och Malmö går från klarhet till klarhet. Först skulle IS-terrorister få förtur till bostad och arbete, Nu ska man använda skatteslantarna till att erbjuda kvinnliga tiggare feministisk sexkurs. Kursen ska lyfta upp ”patriarkala strukturer” och ge kvinnorna utbildning i sexualkunskap samt ge fri hälsokontroll, hygienartiklar och kondomer.

För att göra hela grejen totalt absurt ska man även försöka ge tiggarna ersättning för ”förlorad arbetsinkomst”, ty de kan ju inte tigga när de är på det rosa fluffets feministiska kurs. Hur ersättning ska utgå och beräknas framkommer inte, det enda som är klart är att det är skattepengar som ska pröjsa kalaset, hur snett kan det gå innan någon reagerar? Man räknar med att bränna ungefär 9 miljoner skattekronor på att 250 tiggare ka genomgå denna feministiska sexkurs.

Jag kan ärligt säga att jag har varit orolig för hur mina skattepengar används sedan tillträdet av den nya majoriteten, jag ser offentligt-anställd på nära håll hur majoriteten i Stockholm bränner mångmiljonbelopp helt i onödan, sådana här tokiga saker bekräftar bara det hela. Man ser skattemedel som en gränslös källa att ösa ur, och nu ska man höja skatterna med 32 miljarder, jag förstår att det behövs när man handskas med pengar på detta sätt. Den feministiska extremismen har nått oanade höjder med det nya politiska styret.

http://www.dn.se/sthlm/kritik-mot-halsokurs-for-romer/

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *