Vänsterns tolerans och yttrandefrihet gäller inte alla!

Ett hundratal vänster-vandaler stormade Östermalms t-banestation och slet ned Sverigedemokraternas reklam. Vänstern säger sig gilla olika och stå för öppenhet och tolerans, ändå använder de våld för att förhindra andra att föra fram budskap som de ogillar.

Själv är jag långt ifrån SD-sympatisör, men det är inte relevant, vad som är relevant är huruvida det är okej med politisk reklam i tunnelbanan. Nu ÄR det okej, då är det också okej för alla. Reklamkampanjen må vara osmakligt utformad men inte olaglig, jag har sett andra osmakliga kampanjer från fackförbund mm, får jag riva ned dem? Jag vet inte vad den här kampanjen kostade Sverigedemokraterna men med all uppmärksamhet den fått så var det såklart en Jackpot för partiet. Vänstern har lyckats med konststycket att ge SD all uppmärksamhet de vill ha, men även återigen visat att partiet är politiskt mobbat, att det fria ordet inte gäller dem, därmed har de fått ytterligare några röster. Som grädde på moset kostar det skattebetalarna stora summor för polisinsatser och extra bevakning, BRA JOBBAT!

Ett tusental personer samlades i protest utanför Östermalms station, i protesten fanns som förväntat vänsterradikala nätverk som linje 17, men även fackförbund som SEKO vilket är mer oroande, Seko är dock ett av majoriteten av fackförbund som inte tillåter Sverige-demokrater att inneha uppdrag i facket, föga demokratiskt och tolerant, snarare ett stort maktmissbruk, dock tillåter man kommunister….  Oroande är också att etablerade politiker uppmanar till brott, våld och förstörelse, till exempel vänsterpartisten Hanna Gunnarson skrev på twitter:

Hanna gunnarson

Efter skadegörelse hyllar hon den utförda vandaliseringen.

Hanna Gunnarsson
Det blir förvisso lite komiskt när någon står med en Vi gillar olika vi gillar olika knapp, säger sig stå för demokrati, öppenhet och tolerans och samtidigt uppmanar till att med våld och skadegörelse stoppa andra partiers budskap. De extra kostnader som hamnar på skattebetalarna för att hålla ordning på dessa våldsmakare, ska den notan skickas till Vänsterpartiet? Jag vill i alla fall inte att mina skattepengar ska gå till att bevaka ett gäng våldsamma extremister som begår brott på uppmaning av Vänsterpartiet.

Jag försvarar inte Sverigedemokraterna, jag försvarar demokratin! Och den innebär att även andra partier är vänsterpartiet får framföra sina åsikter. Demokrati innebär också att man får vara emot tiggeri och anse att det ska förbjudas. Det är INTE hets mot folkgrupp, sist jag kollade var tiggare inte en folkgrupp? Och är det rasism så är Danmark, Norge, Grekland, Storbritannien m.fl. rasistiska länder som hetsar mot folkgruppen tiggare, ty där är det inte okej att tigga hur som helst. Dessa länder är såklart inte fulla av rasister, det är Sverige som har problem med en åsiktskorridor och ett debattklimatet som upprätthålls av vänsterns vakthundar och media-elit, för här åker rasistfingret fram och pekar så fort någon kritiserar tiggeri eller flyktingmottagande, därmed är diskussionen över.

Man måste få tycka saker även i dessa frågor utan att stämplas som rasist. Detsamma gäller religion, eller snarare främst EN religion, vi vet alla vilken… Budskap och åsikter ska bemötas med argument, inte med våld och censur, då är man väldigt illa ute. Man kan heller inte ha olika måttstock för olika partier och människor.

De andra politiska partierna diskuterar nu om det ska vara tillåtet med politiskt reklam i T-banan, de verkar landa i att det ska vara okej, i vilket fall åsikter som inte passar dem, för Sverigedemokraternas reklam var i alla fall inte okej. Ty i vänsterns värld är öppenheten och toleransen stor så länge folk tycker som dem. När någon tycker annat är det okej att förbjuda åsikter att framföras eller att stoppa dessa med våld. Det är så hycklande att man mår illa och i förläggningen ett hot mot demokratin. Jag må ogilla mycket i Sverigedemokraternas åsikter, men jag står upp för deras rätt att ha dem så länge det håller sig inom lagens och demokratins gränser, det borde alla göra.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *