Feministiskt initiativs slagdänga Jävla Gubbe

 

Då några påpekat att Feministisk initiativ inte är extrema gällande mitt inlägg att 1/3 i Priden röstar på Fi så vill jag bara flippa upp denna video.

Feministiskt  initiativs slagdänga Jävla Gubbe som framfördes på deras partikongress. En liten påminnelse om vad Fi är för parti. Det ska även ses i kontexten av deras sexistiska partiprogram där män ska skickas på omskolningsläger mm. Partiet tillåter för övrigt max 25 % män i sin styrelse. De är dock för att kvotera in minst 50 % kvinnor i bolagsstyrelser.

Jag bara undrar, vad hade hänt om Sverigedemokraterna haft en likadan låt på sin stämma? Några  som drar ned stora applåder till sin låt ”Jävla blatte”…. med texten att de hatar blattar och ska slita dom i stycken? Och Sverigedemokraterna har för övrigt ingen max-begränsning på andelen invandrare i styrelse.

Nu vill jag inte promota Sverigedemokraterna, ty jag röstar inte SD, men det är ett tydligt exempel på den svenska dubbelmoralen där vänster-hat hela tiden ursäktas, och där det hela tiden är okej att hata män. Och de största hycklarna verkar hela tiden finnas bland de på extrema vänsterkanten som påstår sig vara för allas lika värde,

Sedan vet jag inte vad som är värst, låtens text eller deras kläder…..

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *