Pride, ett vänster-extremistiskt jippo.

Schyman

 

 

 

 

 

 

 

Återigen är det Pride i Stockholm, och åter igen är det dags att uppmärksamma en del saker som inte framkommer i media. Precis som alla mäktiga rörelser så bör även Pride granskas, de har med åren blivit en väldigt mäktig spelare, men vilka är de?

Det är få som vågar granska Pride-rörelsen kritiskt, ty det skulle riskera att man får epitet homofob kletat i nyllet och man löper risken att stöta sig med den svenska åsiktskorridens väktare tillika vänster-eliten. För de allra flesta så är det ganska uppenbart vilka som utgör kärnan i Pride, att det är en vänster-rörelse, de facto en extrem sådan.

Inledningstalet i år framförs av Timbuktu och är ett eldigt vänster-politiskt tal, vilket är föga inkluderande och välkomnande för alla. Ordföranden i Pride Sandra Ehne kör på samma linje, som hon uttrycker det innan öppningstalet, ”Sverige-demokraterna får aldrig komma hit”.

Snedsittningen inom Pride har alltid varit en sanning, nu har det dock belagts inom forskningen. Göteborgs Universitet slår fast att av deltagarna under Pride 2014 röstade närmare en tredjedel på extremistpartiet Fi som fick 3,1 % av rösterna i valet samma år, det vill säga en gigantisk överrepresentation. Vidare består Pride-deltagarna av 20 % miljöpartister, som fick 6,9 % i valet. Summa summarum av Universitetets siffror är att vänsterfolk är starkt överrepresenterad och då i särklass extrem-vänstern.

Samma iakttagelse kan man göra om man läser programmen för Pride. Det är idel vänsterrörelser som tar plats, olika fack-förbund, Fi mm. Problemet är att det har blivit politiskt omöjligt att inte stödja detta vänster-extrema jippo. Om en parti-ledare inte går med i Pride-tåget hängs denne genast ut i media och anklagas för att vara homofob.

Pride handlar inte om allas lika värde och mänskliga rättigheter, utan snarare vänster-aktivism. Men visst är den vänster-extrema rörelsen tolerant… mot de som delar deras hållning. Pride har kantats av angrepp på människor som inte passar in i deras vänstermall. Gay-poliser har angripits då polisen av vissa anses utgöra förtryckare, livgardet lika så, försvaret ä ju fy fy inom den extrema vänstern.

Vidare har föreläsare från Israel stoppats pga. av sitt ursprung. Personangrepp har förts fram mot enskilda individer som anses homofoba, t.ex. en f.d. fotbollsspelare, Glenn Hysén som fysiskt fredade sin kropp mot en person som antastade hans könsorgan på toaletten, samtidigt hålls det kurs i feministiskt självförsvar hur man med våld ska bemöta män som tafsar på kvinnor…..

Pride innehåller även årligen en mängd seriösa inslag. Man kan prova på att bli bunden, smiskad, VM i dildoklubb, nyfiken på fisting, eller varför inte framtiden i din fitta? Listan kan göras lång….

Jag ifrågasätter varför mina skattepengar går till att stödja detta jippo? Myndigheter, förvaltningar alla hakar på. Och är det rimligt att det har blivit en form av allmänt tvång att stödja en vänster-extrem intolerant rörelse? Ty annars hängs man ut som homofob? Jag tycker inte det. Om det är ett så pass viktigt ämne, borde man då inte ha en seriös festival där alla är välkomna? Kanske utan en massa trams som fisting och dildo-klubb? Jag ser inte direkt kopplingen VM i dildo och mänskliga rättigheter? Eller kopplingen till en knytnäve i röven eller musen? Men så fort det är Pride så blir det kuk, fitta-balle, varför? Är det att göra anspråk på att vara seriös?

Pride bör granskas med samma glasögon som man granskar andra extrema organisationer. Börjar man titta med granskande glasögon så framträder en helt annan bild av vilka arrangörer och deltagare är, syften mål och gärningar. Hade kärnan utgjorts av en högerextrem rörelse då hade de nog inte alls fått samma stöd, men same shit different name, man bör ha samma måttstock för alla.

Med årets väder så kan det ju dock hända att deltagarna i paraden får klä på sig en del, kan hända att de får vifta med paraplyer istället för lös-kukar, fast o andra sidan så är väl latex både regn-tätt och värmande? Jag har ont om latex-kallingar om jag ska delta, möjligen kan jag skaka fram ett par gamla vadarstövlar…. Men jag tänker också att om jag vill bli tagen på allvar kanske jag inte ska springa på stan i vadarstövlar, gå på VM- i dildoklubb och rösta på Fi? Man kan i så fall lika gärna sätta en lapp i pannan att hissen inte går hela vägen upp.

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *