Nakenbadare i Helsingborg blir runkobjekt.

Pervert

Den journalistiske nakenbadaren Caroline Wickmark går till frontalangrepp mot smygtittare. Det finns ormar i mitt paradis skriver hon!

Caroline och andra badar näck vid Helsingborgs norra kallbadhus som ligger vid stranden. Nu är problemet att några män och pojkar håller till en bit ut i vattnet och enligt Wickmark smygtittar på de nakenbadande kvinnorna. Hon reagerar speciellt på att en ”slempropp” stirrar och sedan går upp ur vattnet och tar på sig sina badbyxor. Hemsk tanke, han var alltså naken, precis som Wickmark alltså……  Vidare hävdar Caroline Wickman att hon ska ringa dit polisen och fota smygtittaren och lägga ut honom på nätet för att visa hur en sexist ser ut för att nästa andetag skriva att ”ungjävlar växer upp till odrägliga män.

Wickmark menar att mannen använde kvinnorna på Kallis som sina personliga sexobjekt. Nåväl, att tro att man är ett sexobjekt behöver inte betyda att man är ett? Ty de flesta nakenbadare brukar vara sladdertackor med bäst föredatum runt tiden för senaste istiden med päls som skulle kunna återuppliva mammutarna.

Wickmark ångar på och menar att det finns ett enda offentligt ställe där man kan gå lättklädd och vara fredad från mäns bedömande blickar…. Men inte ens här är man lägre fredad! Mycket riktigt, som hon skriver så är det ett OFFENTLIGT ställe, och skuttar man runt näck så kanske folk också glor, det enklaste vore ju att dra på sig badkläderna som de flesta andra, ty det kan inte vara olagligt att titta på folk på offentliga platser, snarare kan det vara olagligt att vara naken på just offentliga platser.

Även stadens miljöpartistiska kommunalråd Annika Roman ger sig in i debatten och kräver åtgärder, ty folk går ju dit och näckar för att slippa bli tittade på som sexobjekt menar hon. Roman menar att betalande gäster inte ska användas som runkobjekt, något hon uppenbarligen anser sig veta. Jojo…. You wish.

Det märkliga är att när någon får insyn på kvinnornas del av badet blir det ett jävla liv och personer körs bort, men på herrsidan av samma bad tillåts barnfamiljer att bada, så tydligen är det skillnad.

Min åsikt är att det enklaste vore att ta på sig badkläder och bada som normalt folk eller gå till en plats där det saknas insyn då om man nu är så kinkig med det, man väljer ju själv eller?
Nu vet jag i allfall vad jag ska göra om det blir en solig helg, jag ska till Helsingborg och sätta mig på en sten utanför Kallis på en solstol med en påse chips och en kall öl, o Ratara rata ra!
ratarata

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.expressen.se/kvallsposten/storbraket-kring-nakenbadet-i-skane/

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *