ROKS kräver lagförbud mot Porr!

Feminis

ROKS, riksorganisationen för kvinnojourer, ja just det, de lirarna som gick ut och kallade män för djur, nu tuffar de vidare i samma rabiata anda och går ut och kräver att porr ska förbjudas. De kräver en lagrändring som stoppar produktionen och reklam av porr precis som barnpornografi och alkoholreklam.

ROKS ordförande Zoan Inci hävdar att porr lär pojkar och flickor att kvinnors kroppar är till för manlig maktutövning, och det innan de ens är könsmogna. Vidare menar ROKS att porren göder mäns våld mot kvinnor. Män som ser på porr blir alltså våldtäktsmän.

Det är skrämmande att en organisation som uppbär stora summor skattepengar driver sådant nonsens och likt en sekt håller fast vid sin radikala förklaringsmodell där alla män är demoner som utnyttjar och våldför sig på kvinnliga offer utan fri vilja.

ROKS verkar ha missat det faktum att det är nästan lika många tjejer som killar som har sett på porr. När de hänvisar till att mäktiga porrimperium  styr porrvärlden missar de också det faktum att porrbranschen är kraftigt krympande och i stor kris då porr idag till stor produceras av vanligt folk hemma.

Vidare tar ROKS upp den gamla dängan att kvinnor som sysslar med porr är offer som kommer från fosterhem, sexuella övergrepp och grava försummelser. Ungefär samma klientel som många av våra stora artister med andra ord…..  det är bäst vi förbjuder musik?

ROKS kommer också med det absurda påståendet att porr i 90 % av scenerna består av fysisk aggression. Det skulle vara intressant att se vad de har för definition på fysisk aggression? Förmodligen det mesta där en penis är inblandad…..

Det kanske är dags att se över bidragen till radikala manshatande organisationer? ROKS har ju genom åren visat att manshatet är en röd tråd som löper genom deras organisation. Om ROKS ska ha något existensberättigande så ska de syssla med sånt som de SKA syssla med. Det är inte att gå ut och moralisera över folks sexliv eller propsa på absurda lagar som förbjuder sådant som Zoan Inci själv inte gillar.

http://www.expressen.se/debatt/jamstalldhet-kraver-ett-porrfritt-samh

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *