IS + Sverige = sant

IS + Sverige = sant

 

 

Regeringen har tagit steget till att göra det brottsligt att åka och gå med i terrorstaten IS. Detta är ett steg i helt rätt riktning, tyvärr är det ett slag i luften!

Syftet med en sådan lagstiftning är tvådelat, dels att avskräcka folk från att åka men ett annat lika viktigt syfte måste vara man ska kunna ta bort galna terrorister från våra gator. Regeringen föreslår en straffsats på 6 månader till max 2 år. Ja du läser rätt, 6 månader till 2 år!

Vi har alltså en hjärntvättad Islamist som är beredd att gå med i IS terror-armé, döda, halshugga, våldta och förtrycka, men också beredd att själv dö för sin Islamistiska stat och tro. Är det någon som på fullt allvar tror att den personen då överväger att inte åka för att han eller hon kanske riskerar 6 månader eller något år på kåken? Allvarligt….  Det är patetiskt. Och är det ett återvändande psyko som inte ska få gå runt på våra gator så räcker inte 6 månader till 2 år för att hålla samhället säkert från denna individ heller. Fast vi har ju också Vänsterns satsningar att de ska få förtur till jobb och bostäder när de kommer tillbaka….. varför inte en medalj ?

Politiker och folk i Sverige år så oerhört naiva. Möjligen bidrar media till det då vi aldrig får se verkningarna av vad IS faktiskt gör. Själv följer jag utländsk media och får därmed se följderna av IS brott. Jag tänker inte lägga ut det här, men ser man bilder och filmer på de brott IS begår så får man en liiiiite annan inblick av hur hemsk deras framfart är än när man ser på svt, som är svenska folkets skyddande verkstad när det kommer till nyheter. Det är en helt annan sak att faktiskt med egna ögon SE vad de gör och att se de människor som drabbas än att höra några svepande rubriker. De halshugger, bränner människor levande, begraver folk levande, kastar ut folk från höga byggnader, slaktar små barn, vad är det vi inte fattar i Sverige? De skulle göra det i Sverige också om de fick chansen. Om svenska folket fick se det så skulle nog detta daltande upphöra. Det är bara en tidsfråga tills deras våld kommer oss tillräckligt nära.

Sverige är det land i Europa som skickar flest islamister till IS, flera hundra har åkt från Sverige. Det är bara toppen av isberget som åker. Sedan har man alla som stödjer IS helt eller delvis, det är såklart oerhört många fler. Problemen är så stora att i en del muslimska områden blir muslimer isolerade om de är emot IS. Det finns STORA problem med radikal islamism i Sverige, men vi är också ett av de länder som gör minst för att komma till rätta med det. Vi är som vanligt så rädda för att trampa någon på tårna, framförallt muslimer.

Vad ska man då göra? Politiker måste sluta leva i ett rosa fluff! På hemmaplan behövs rejäla straff, en farlig galenpanna ska låsas in för lång tid framöver, varför inte 10 år? Eller så länge personen anses farlig.  IS är inte en terrororganisation med en liten grupp Islamister, det är en helt egen stat med administration och en armé tiotusentals man stark. Man kan göra som Schyman och Fi och försöka lösa det med HBTQ-aktivism…. Om man vill bli utkastad från ett torn eller halshuggen. Tyvärr finns det endast ett sätt, det är att krossa dom militärt. En hel del länder är med och bidrar, inte Sverige såklart. Sverige borde självklart vara med och bidra. Nu låter vi på vanligt svenskt manér andra länder ta ansvaret och därmed även risken att göra sig till måltavlor för att bekämpa denna farsot. Allt medan IS slaktar oskyldiga människor så sitter vi i Sverige och rullar tummarna. Jag skäms för att vara svensk.

Sverige måste ta sitt ansvar och delta i striderna mot IS. Vi har utomordentliga JAS-plan som skulle kunna delta. Om vi inte ens är beredda att sätta in dem mot IS och stoppa slakten av oskyldiga människor, när ska vi då använda dem? Flyganfall hjälper kanske tillfälligt, på lång sikt måste marktrupper in och rensa upp, det finns inget annat sätt, då bör också Sverige ta sitt ansvar. Nu låter vi kurderna ta ansvaret och dö för vår säkerhet. Jag skäms igen!!

Tyvärr slutar väl detta på ett typiskt svenskt sätt. Patetiska maxstraff för terrorister. Inget deltagande i militära aktioner, men vi kanske skickar ett humanitärt tält så vi ändå kan klappa oss på axeln efteråt och säga att vi deltog och tog ansvar minsann, samtidigt som vi inte gjorde oss själva till måltavlor, ty den risken fick någon annan ta. Jag skäms!

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *