Filip Hammars rövhål har flyttat upp till nyllet!

Jennie_Carlzon_and_Filip_Hammar_in_August_2013

Jag har nog alltid tyckt att Filip Hammar är en tönt. Men nu har jag fått belägg för att han är en idiot.

Hammar twittrade i samband med prinsens bröllop med Sofia att:

Fan vad man hoppas att allt går åt helvete för prinsessan Sofias vidriga överklass-charity”

Seriöst? Vad är det för skitsnack? Det verkar som att Filip Hammar är någon sorts kommunistisk-skitstövel.

Projekt Playground som han hoppas går åt helvete är en organisation som arbetar för att förbättra barn och ungas möjligheter i kåkstäderna utanför Kapstaden i Sydafrika. De har idag 50 anställda som arbetar med detta. Organisationen bildades av Sofia Hellqvist och Frida Vesterberg som båda har en lång historia av volontärarbete i Afrika.

Filip Hammar hoppas  att detta går åt helvete, gissningsvis för att Sofia nu har gift sig med prinsen, varför skulle han annars kalla det för ”vidrig överklass-charity?” Sofia Hellqvist som för övrigt är uppvuxen i Älvdalen. Men om det går åt helvete med detta så drabbas en mängd barn i kåkstäderna, varför vill Hammar det? Det verkar finnas något djup klasshat i grunden från Filips sida där han ser ned på människor i vissa kretsar. Och hur kan det vara vidrigt att hjälpa barn i Afrika? Filip Hammar måste ha ett stort hål i huvudet eller så har hans rövhål flyttat upp till nyllet,  det är Hammars skitsnack som är vidrigt, inte organisationen Project Playground.

Filip Hammar som själv tjänar miljoner på sina tramsiga tv-program där de har snopp-tävlingar och annat intellektuellt som knappast berikar kultur-Sverige, kanske inte ska snacka om överklass?  Personer som Sofia Hellqvist och Frida Vestberg är så jävla mycket mer värda än töntar som Filip Hammar. Han går på i klassisk kommunist-stil och berikar sig själv och pissar på andra. Han önskar skada till personer i ”fel” klass, om det sedan drabbar utsatta barn skiter han i, målen helgar medlen i sann kommunist-anda.

Jag gillade honom inte förut men nu tänker jag totalt bojkotta honom, och jag hoppas att fler gör detsamma.

http://www.expressen.se/noje/filip-hammar-hoppas-att-allt-gar-at-helvete/

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Filip Hammars rövhål har flyttat upp till nyllet!

  1. Froffe skriver:

    Hammar har rätt. Hon gifter in sig i kungafamiljen och nu ska hon låtsas bry sig om de svaga i samhället. Det är inte ärligt. Om hon var emot klasserna så skulle hon inte gifta in sig och lisma i media. hon e en golddigger.

    • Leif skriver:

      Det är inte sant det du skriver. Hon har varit volontär i Afrika långt innan hon träffade prinsen. Så det där är rent skitsnack, i bästa fall är det spekulationer helt utan grund.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *