Att fadern går med bruden är INTE kvinnoförtryck!

Kvinnofötryck

Nu börjar vänster-trollen gasta igen då det nalkas kungligt bröllop mellan Carl Philip och Sofia. Det är samma klagokör som vid Victorias bröllop om det hemska att brudens far kan tänkas leda bruden fram vid bröllopet. Ty det är stora tecken på kvinnoförtryck.

Senast att kritisera denna sed är den vänsterradikale skribenten på Aftonbladet Ingvar Persson. Han hävdar att inget bröllop borde handla om att en kvinna överlämnas från en man till en annan. Det är en främmande patriarkalisk tradition slår han fast.

Jag bara undrar, vad är dessa vänsterradikala feministers problem? Jag tycker själv det är en fin tradition där fadern går fram med sin dotter på bröllopet. Härligt att han får vara med på ett hörn också. Hur som helst så är det ju brudparets önskan. Att Ingvar och andra feminister läser in en massa annat i handlingen som inte finns där är snarare deras problem. Jag antar att Ingvar inte firar valborg heller, ty ursprungligen handlade det om häxor och att döda människor var uppe och vandrare, tämligen hemskt. Men det är inte vad valborg är idag. Jag tycker nog att man kan fira valborg av egen fri vilja.

Ingvar Person går även på om svenska traditioner, ty denna sed hör inte hit. Ja han låter nästan som en företrädare för SD som plötsligt vurmar svenska kyrkliga traditioner.

Det måste verkligen vara jobbigt att läsa in kvinnoförtryck i allt man ser. Men med vilken rätt hävdar Ingvar & Co att Sofias pappa utövar kvinnoförtryck över Sofia om han genomför bröllopet efter hennes önskningar? Mitt råd till Ingvar och andra tokstollar blir, snälla, håll bar käft och lägg er inte i andras bröllop och liv.  Att ni har psykiska problem ger er inte rätten att tillskriva eran egna knasiga innebörd till andra människors livs finaste stund. Låt folk bestämma själva, ska det vara så förbannat svårt?

Det är just detta som är vänstern och feministernas stora problem, att de vill bestämma och tvinga alla andra att välja precis som de själva.

http://www.aftonbladet.se/ledare/ledarkronika/ingvarpersson/article20949486

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *