Sverige skickar fler jihadister än militärer! Stoppa IS!

jihadist_fair_play_2279149

IS (islamistiska staten) är det största terror hot världen skådat. I Irak och Syrien begås massmord, korsfästelser, halshuggningar och våldtäkter. De som inte är muslimer mördas eller fördrivs. Terrororganisationen har otroligt starka resurser och stor militär styrka. De är även villiga att begå terror i väst, nyligen stoppades planer på att kidnappa slumvisa civila för att halshugga offentligt. IS går utöver allt som världen tidigare skådat och är våldsammare, extremare och brutalrare än Al Quaida.

Många länder samarbetar nu för att försöka stoppa IS framfart. Danmark, Beligien och Holland är några Europeiska länder som skickar flyg för att hjälpa till att stoppa IS framfart, dess brott mot mänskligheten och terrorhotet mot oss alla. Men Sverige? Hur är det med oss?

Med Sverige är det som vanligt, vi sitter på läktaren vid sidan av, pekar och lämpar över ansvaret på andra, för vi ska minsann inte skicka några JAS-plan. Vi kan skicka något humanitärt tält så att vi efteråt kan hävda att vi var på rätt sida, men ansvaret att stoppa våldet och terrorn lämpar vi över på andra, för att vi tror att det minimerar risken för attacker på Sverige, det är fegt. När vi sedan lämpat över ansvaret på USA och NATO pekar vi gärna sarkastiskt ut dem som världspolis.

Denna ordning lär bara förstärkas i och med den vänsterregering som tillträtt efter valet. Åsa Romson vill ha ett ickevålds-försvar och sossarna vill inte ”bomba barnsoldater” som de utryckte det när det gällde att stoppa den Libyska armens massakrer på civila. Vi sitter hellre pekar och säger att NÅGON måste göra nåt, men inte VI, tja, ett tält kan vi väl skicka ned.

Det finns andra partier förutom MP som helt vill lägga ned försvaret, Schyman och Fi anser att konflikter ska lösas med HBT-aktivism. Jag skulle vilja se HBT-aktivister från Fi åka ned och demonstrerar lite HBT för IS, jag vet inte vad deras syn är på otrogna HBT-aktivister, men något säger mig att de snabbt skulle bli ett huvud kortare, när det gäller Fi så är det förvisso inga vitala delar, men ändå.

Vi måste inse fakta, IS driver sanslös terror, de vill bedriva samma terror mot oss i Sverige, det enda som stoppar dom är att de för tillfället inte har den möjligheten. Och det är tack vare USA, NATO och alla de andra länder som ställer upp för att stoppa deras framfart. Sverige skickar fler jihadister att strida för IS än vad vi skickar militär styrka för att stoppa dem, tycka vad man vill, men i detta fall hjälper endast militär makt för att stoppa IS framfart.

Jag skäms för Sverige som har resurser som JAS-plan som skulle behövas, men som vanligt väljer vi att låta andra ta ansvaret och riskerna med att stoppa masslakten och hotet mot Sverige.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Sverige skickar fler jihadister än militärer! Stoppa IS!

  1. Pingback: Utplåna IS och straffa de svenskar som deltar i strider för IS | tanketornet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *