Fi vill införa feministiska shariadomstolar för media.

jayotalla schyman

Feministiskt Initiativ vill införa ett kontrollorgan som kontrollerar media efterlever till exempel jämställdhetsmål. Vid överträdelser som Fi kallar ”medialt våld” ska böter kunna utfärdas.  Om media inte följer Fis radikala genusteori ska de straffas.

Vi får i Sverige en medial genusdomstol som för tankarna till Shariadomstolar med Aayatolla Schyma som andlig ledare Fi vill uppenbarligen att rapportering som inte stämmer med deras ideologi ska klassas som våld, jag antar de menar våld mot kvinnor, för det är ju så de klassar det mesta.

Det är skrämmande men det rimmar väl med deras partiprogram där de säger att män ska omskolas. De har för övrigt föreslagit andra liknande organ som ska granska regeringens alla beslut utefter deras radikala teorier. Allvarligt, detta är ett parti som kanske är på väg in i Sveriges riksdag, och ännu värre, som MP säger sig kunna bilda regering med. Välkomna till radikalfeminismens Iran.

http://www.dn.se/ledare/signerat/medierad-feministiskt-asiktsdirektiv/

Det här inlägget postades i jämställdhet och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Fi vill införa feministiska shariadomstolar för media.

  1. Pingback: Expressen vilse i feminist-pannkakan | Hårt men sant!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *