Våldsamma vänsterextremister ursäktas igen.

malmo-polis-svp

 

 

 

 

 

 

 

 

Svenskarnas Parti genomförde en demonstration som attackerades av vänsterextremister. Polisen anklagas nu för övervåld av vänstern, Sjöstedt, Schyman etc….

Först måste man klargöra förutsättningarna. Svenskarnas Parti vars politik och åsikter jag avskyr, hade tillstånd att genomföra sin demonstration. Mot dem samlas en massa motdemonstranter, som SAKNAR tillstånd och därmed genomför sin demonstration OLAGLIGT.

Bland motdemonstranterna i den olagliga demonstrationen finns en massa vänsterextremister, svartklädda och maskerade. De attackerar den lagliga demonstrationen med våld. De attackerar också polisen med bland annat stenar och ammoniak!

Det hela leder till att några i den olagliga våldsamma motdemonstrationen skadas. Någon eller några rids över av polisen och en maskerad extremist blir påkörd av en polisbil. Detta leder till att vänstern går i taket, partiledaren Jonas Sjöstedt kritiserar polisen, Gudrun Schyman likaså, hon twittrar att polisvåldet måste stoppas.

Är det bara jag som tycker det är märkligt och skrämmande att de inte går ut och säger att man måst stoppa olagliga maskerade demonstranter som attackerar polisen med sparkar, stenar och ammoniak? Nej det är Polisen som ska stoppas….ehhh? Det är för fan inte polisen som är där och bråkar!!! Det är vänsterextremisterna! Men vänstern ursäktar alltid vänsterextremisters våld, att man kan göra det så aktivt är otäckt.

Polisen är där och upprätthåller lag och ordning. De skyddar en laglig demonstration mot våldsverkare, de försvarar demokratins grundpelare, all heder åt polisen , att det ska behövas polisskydd för att kunna genomföra en demonstration i en demokrati är även det oroväckande, även om de demonstrerande åsikter är allt annat än trevliga.

Men jag har svårt att se att man kan klandra polisen, snarare borde de backar över den maskerade idioten en gång till.  Oavsett vad man tycker om svenskarnas parti så har de samma grundlagsskyddade rättigheter som alla andra. Vänstern tycker tydligen annorlunda och anser att det är okej att bruka våld mot de som tycker olika. Schyman och co för tankarna till Stalins diktaturvälde.

Det är säkert så att det i kaoset begicks något fel av polisen, men i den situationen där de attackeras av maskerade våldsverkare och hundratals skrikande olagliga demonstranter så är det till viss de förståeligt. Ett är dock säkert, det är INTE polisen som i första hand ska lastas för våldet, det är de maskerade idioterna som är där och attackerar vem helst de har lust att attackera.

Kanske är det dags att kräva att vänstern tar avstånd även från vänsterextremisternas våldsverkare? Kanske är det dags att man i Sverige börjar använda samma måttstock för ALLA extremister, för det är bara same shit, different name. DET borde vara en självklarhet  även inom en hycklande vänster.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *