Sex med män förbjuds!

 

Nu blir det olagligt att ha sex med män, i alla fall om man ska tro feministen tillika vänsterpartisten Ireen Von Wachenfeldt. Enligt ett förslag till ny djurskyddslag ska det uttryckligen bli förbjudet att ha sex med djur.

Det var Ireen Von Wachenfeldrt som när hon var ordförande för Sveriges kvinnojourer gick ut och sa att män är djur. Min logik är då att den nya djurskyddslagen förbjuder sex med män. Fast o andra sidan gick frau Von Wachenfeldt  sedan ut och tog tillbaka yttrandet. Hon ändrade sig och sa att hon borda ha sagt att män är värre än djur.

Nåväl, Wachenfeldt är en av många feminister som säger sig sympatisera med det omtalade SCUM-manifestet som har varit omtalat på sista tiden. Manifestet hävdar att män är djur, undermänniskor och ska gasas ihjäl, utplånas etc. Män är djur, undermänniskor enligt många feminister och vänsterpartister precis som Ireen säger. Retoriken är bekant, frau Wachenfeldt slänger sig med utryck om att andra människor är djur, undermänniskor, precis som Herr Josef Goebbels gjorde när han kallade judar ”der untermenschen” (undermänniskor).

 Feminismen har tydligen bara bytt ut nazismens undermänniskogrupp, judar mot män, retoriken är dock densamma. Männen är undermänniskor, de är roten till allt ont, precis som nazisterna ansåg om judarna, därför kan man kasta ut hat, kränkningar och särbehandla denna grupp från den egna… same same. Det är otäckt att se hur det i Sverige blivit okej att sprida hat mot EN grupp av människor pga. av sitt biologiska kön. Det liknar det man gör mot kvinnor i Afghanistan, fast det tolererar vi ju inte alls.

Sedan slår det mig, om män är djur så borde väl män skyddas av djurskyddslagen? Fast djur skyddas t.ex. mot kupering medan det är fritt fram att skära bort delar och kupera pojkars könsorgan i Sverige, flickorna står över detta i rang och skyddas stenhårt av lagen. Kanske hade frau Wachenfeldt rätt ändå? Män är värre än djur… i lagstiftningen så vi i alla fall Inte samma skydd mot övergrepp som djuren eller flickorna åtnjuter.  En hund i Sverige har större rätt till sin svans än vad en pojke har till sin penis.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *