Våldtäkt mot barn bedöms olika beroende av kön!

Återigen framkommer fakta som visar hur svenska domstolar har en ingrodd sexistisk syn på sexualbrott där man friar förövare för våldtäkt mot pojkar samt dömer pojkar hårdare än flickor, allt detta pga. av kön.

Sverige har infört en extrem sexualbrottslagstiftning, något som lobbats fram bland annat av olika feministiska grupperingar. Enligt lagen är det våldtäkt av barn om två personer har sex och någon är under 15 år. Personer under 15 år kan inte samtycka till sex enligt lagen.

Man behöver inte var Einstein för att inse hur absurda följder denna lag kan få. Ungdomar är idag ofta sexuellt aktiva vid den åldern. Om två ungdomar 14 och 15 har sex med varandra så begår 15-åringen våldtäkt mot barn. Bland ungdomar finns ingen skillnad i umgänget bara för att din partner har fyllt 15 och du inte. Det är inget magiskt som händer exakt den dagen du fyller 15…. Förutom i den svenska halleluleja lagstiftningen.

Vad som gör det hela än värre är att domstolarna dömer helt olika beroende på om det är pojkar eller flickor. Enligt en granskning tycker domstolarna oftare att det är ett övergrepp när det är killen som är äldre än när det är tvärtom.

Hovrätten dömde en 15 årig kille för sexuellt utnyttjande av barn när han hade haft sex med en 13-årig tjej. Samlaget var frivilligt men hovrätten anser att den som är under 15 år inte är mogen att ta ställning till sexuella handlingar av mer kvalificerad art och att ålderskillnaden på 1,5 år inte är att se som ringa. Pojken dömdes till ungdomstjänst samt att betala flickan skadestånd.

En 15-årig tjej hade sex med två 13-åriga pojkar, flickan frikändes. Rätten ansåg att det var killarna som hade utnyttjat flickan för att begå sin sexdebut. En annan tjej friades också för att ha haft sex med en minderårig pojke trots att det hade framkommit att hon hade tjatat sig till samlaget och därmed utsatt den minderåriga pojken för påverkan.

Det är skrämmande vilken skillnad svenska domstolar gör i bedömning pga. av kön. Flickor frias i fall där en pojke solklart hade dömts för våldtäkt av barn. I det senare fallet där den äldre flickan hade tjatat sig till sex med den minderåriga pojken är det än mer anmärkningsvärt, där hade nog en vuxen man kunnat dömas för sexuellt utnyttjande om han tjatat till sig sex av en vuxen kvinna.

Sverige skapar extrema sexualbrottslagstiftningar och sedan skapar domstolarna praxis som innebär att det är våldtäkt om killar har sex med minderåriga tjejer men det är fritt fram för äldre tjejer att ha sex med minderåriga killar. Ty där är t o m så att det är de minderåriga pojkarna som anses utnyttja flickan, en bedömning som förmodligen aldrig hade kommit ifråga om könen hade varit ombytta.

Ska man se det hela logiskt så borde bedömningen vara omvänd då flickor faktiskt mognar tidigare än pojkar. Så domstolarnas och samhällets bedömning är totalt tvärtemot verkligheten. I dag är det även så att 7 % av flickorna har sexdebut innan 14 års ålder.

Denna sexistiska inställning är något som löper som en röd tråd genom den feministiska sexualbrottslagstiftningen i vårt land och i samhället i övrigt. Men att det går så långt att domstolarna inte anser att barn är våldtagna för att de har ”fel” kön är sjukt. Jag tycker hela lagstiftningen är absurd, men den måste ändock gälla lika för alla.

Det är också lätt att inse att det är inte bara domarna som blir snedvridna, det är även antalet anmälningar. Ty det är självfallet så att benägenheten att anmäla en tjej för våldtäkt är väldigt mycket lägre än om förövaren är en kille. Och när domstolarna dömer helt olika beroende på kön så förstärks denna skillnad än mer. Vi har en statistik som är helt missvisande både gällande anmälningar och domar jämfört med verkligheten. Det är denna snedvridna statistik som elitfeministerna sedan använder sig av för att rättfärdiga än mer knasiga lagstiftningar. Det är den snedvridna statistiken som allt som oftast används som bevis för flickors utsatthet….. som vanligt glöms dock pojkarna bort, de göms bakom en felaktig statistik och det snedvrids allt mer och mer.

Men granskningar som denna får sällan genomslag när det gäller pojkars utsatthet, utan den svenska feminismen tutar och kör på som vanlig, syns det inte så finns det inte.

 

http://www.dn.se/nyheter/sverige/oklart-rattslage-nar-unga-har-sex

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *