Förvirrade vänsterfeminister!

Nu är det dags för vänsterpartiet att välja ny partiledare, den ena mer avskärmad från verkligheten än den andra. Men priset tar nog Rossana Dimarca.

Dimarca kandiderar nu till posten och har tidigare uttalat sig i medierna. Ett delat ledarskap mellan en man och en kvinna kommer inte på tal i det feministiska vänsterpartiet. Enligt Rossna Dinmarca är det en kvinnofälla. Dinamarca säger att delat ledarskap är ett sätt att ”kratta manegen för en annan medelålders man”. Vidare säger hon att hon ser helst en kvinna (läs henne sjäv) och hon ”behöver inte flankeras av en man” som hon själv utrycker det.

Enligt Rossna är Miljöpartiet ett exempel som visar att det bara är männen som gynnas av delat partiledarskap, ty det är männen som har fått framträdande roller. På aftonbladets fråga om delat ledarskap svarar hon ”Det blir inte särskilt jämställt om man har en man och en kvinna. Det har visat sig att mannen ofta tar över. Se på Miljöpartiet: allt ljus har hamnat på Fridolin”. Enligt Dinmarcas sätt att resonera är det mer jämställt med bara en kvinna på posten.

Det är uppenbart hur mansfientlig och fördomsfull denna rabiata feminist är. Jag undrar hur det skulle tolkas om en manlig partiledarkandidat sa att delat ledarskap är att kratta manegen för en medelålders kvinna? Att han inte behöver flankeras av en kvinna bla bla. Mycket rapparkalja ska man höra. Vart har Dinmarca varit de senaste 10 åren då det är Maria Wetterstrand som har fått störst genomslag av Miljöpartiets språkrör? Man har to m pratat om en Maria Wetterstrand effekt och att hon är det viktigaste språkröret i partiets historia. Detta har tydligen gått Rossna förbi i hennes fantasivärld. Hon påstår tydligen att Peter Eriksson har tagit allt fokus och makt i partiet, kanske är det dags att Rossna Dinmarca tar ut huvudet ur sitt rövhål så att hon ser vad som händer runt omkring? Ingen som har varit vid medvetande de senaste 10 åren kan hålla med henne om att Peter Eriksson tog allt fokus från wetterstrand, det var tvärtom.

Att fokus har legat på Wetterstrand i 10 år eller nu på Fridolin har inget med kön att göra överhuvudtaget. Fridolin var redan innan en känd och populär politiker och bra på att föra ut budskap, Maria Wetterstrand var mer i fokus för att även hon var bra på att föra ut sitt budskap. Att Rossna helt vänder på de senaste 10 årens verklighet och försöker påstå att det är någon form av kvinnoförtryck är helt absurt.

Vidare anser Dinmarca att det är bland unga invandrare och kvinnor som Vänsterpartiet ska vara starka. Dvs. män i alla åldrar är skitsamma, i alla fall om de är vita och speciellt medelålders, då är de to m avskyvärda i hennes ögon. Det är uppenbart att personer som Dinmarca inte är ute efter jämställdhet utan bara makt, hon och Vänsterpartiet är inte bättre än något annat rasistiskt makthungrigt parti.

Det som är riktigt skrämmande att det handlar inte bara om EN person, hon har ju ganska stort stöd i sitt parti vilket visar att stora delar av partiet lever i en konstruerad fantasivärld som anpassas till deras åsikter hur absurda de än må vara.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Förvirrade vänsterfeminister!

  1. Leif Sturesson skriver:

    ”Enligt Rossna är Miljöpartiet ett exempel som visar att det bara är männen som gynnas av delat partiledarskap, ty det är männen som har fått framträdande roller.”

    Snack! Wetterstrand var betydligt mer framträdande är Eriksson!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *