Islam censurerar tecknad serie i Sverige!

muhammed.JPG

Islam censurerar tecknade serier i Sverige. I ett avsnitt av serien South park visas Muhammed utklädd till en björn. Avsnittet stoppas nu i svenska Comedy Central.Kanalchefen Peter Von Satzgerl säger till aftonbladet att de måste sätta personalens säkerhet först. 

Vi har alltså en situation där Islamistiska fanatiker bestämmer vad som ska visas i tecknade serier på svensk tv, detta är fullständigt absurt. Sverige låter dessa mentala kalhyggen diktera regler för vad som ska kunna innefattas i den svenska yttrandefriheten genom hot och våld. Och vi ger åter igen efter och låter oss styras av detta. 

Det är uppenbart att Islam har tillförskansat sig en särställning bland religioner. Är det någon som på allvar tror att ett tecknat avsnitt med Jesus i en björndräkt hade stoppats från att visas? Naturligtvis inte, det lönar sig uppenbarligen att man som religion har fanatiska personer som hotar och begår våldshandlingar för att få övriga världen att rätta sig efter sina egna regler. Så om kristna inte längre vill bli överkörda så får dom med börja hota och begå våldshandlingar eller hur ska man tolka detta?

När Jesus visades som homosexuell, naken med halvt erigerat penis bland andra män i utställningen Ecce Homo så hyllades den och visades runt om i Sverige. Den ställdes till och med i Sveriges Riksdag. Samtidigt så stoppar vi tecknade serier för att Muhammed har en björndräkt på sig, eller andra teckningar av Muhammed. 

Så är läget i dubbelmoralens Sverige, Ecce Homo hade aldrig visats om det hade varit Muhammed. Detsamma gäller om det hade rört en kvinna, en utställning med en kvinna som visar upp sitt könsorgan hade nog inte ställts ut i riksdagens korridorer, när det gäller män och Jesus så går det bra att slänga upp kukar överallt.

Sverige måste börja leva som man lär, att behandla alla lika. Och sluta att låta idioter någon annanstans i världen bestämma vad som ska visas på tv hos oss, det ska dom skita i. Och om yttrande friheten inte passar dom, so what? Då får dom väl bo i Afghanistan då? Yttrandefriheten är inte förhandlingsbar, take it or leave it.

http://www.aftonbladet.se/nojesbladet/article7041610.ab

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

4 kommentarer till Islam censurerar tecknad serie i Sverige!

 1. fuck them skriver:

  Va bra att några fanatiker som lever kvar på 1200 talet med sharialagar ska diktera hur man ska leva här.

 2. Transparent skriver:

  Det är ju hemskt, detta. Men på tal om Ecco Homo. Den ställdes ju ut även i kyrkor och protesterna var mer aggressiva och hotfulla än de muslimska var efter Lars Vilks rondellhund. Det finns kristna fanatiker också och även de kan bruka våld.

  Nu är ju skillnaden dock den att kristendomen som religion och tro har nåt mycket längre än islam. Vilks rondellhund hade ju aldrig fått ställas ut i en moské, t ex.

  Och aldrig att ett South Park-avsnitt om Jesus hade censurerats. Jag är övertygad om att en hel del kristna skulle motsätta sig programmet, men aldrig att det hade blivit censur av det.

  Att man censurerar i det här fallet tror jag snarare handlar om rädsla för islamister, snarare än om att man sätter islam i särställning. Det tycker jag säger en hel del. Många hävdar ju att islam är som vilken annan religion som helst, även våra politiker – men varför görs då alltid dessa undantag för islam? Jag tror de är rädda och vågar inte belysa problemen som finns relaterat till islam.

 3. sarahmara skriver:

  Fri religon, fri yttrandefrihet…Men TA SEDEN DIT MAN KOMMER!!! Det måste gälla ALLA. Jag menar vi får inte sjunga vad vi vill på skolavslutningar längre heller!!! Har två frågor till dig nu: Får jag lägga till dig på min favoritlista??Svara om det är ok! nästa fråga kommer i mitt bloggsvar till dig!

  BS:Toman Bodström skulle göra sig bra…men han ska ju till USA=), tyvärr.. Tror också kön sattes före person…personen som skulle ha varit om vi blickar några år tillbaka är Anna Lindh…Jag känner mig också vilsen och osäker på vad partiet gör och vad dom vill exakt. Det ska helt klart moderniseras, jag instämmer. Vad hade du tyckt om Anna Lindh i Monas position?? Kramiz

 4. Bertil_k skriver:

  Värre kommer det bli allteftersom Islams inflytande växer. Alla borde läsa koranen. Den tar hat och ondska till helt nya nivåer….

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *