Även runkgubbar får glo #du är inte ensam

Aftonbladet har kört igång sin kampanj ”inte ensam” som handlar om sexuella övergrepp. Det vore i sig inget fel i en sådan kampanj om det inte vore för att den som vanligt genomsyras av mansförakt och kränkthets narkomani, tyvärr inte förvånande då kampanjen bedrivs av Aftonbladet.

Först vill jag säga att sexuellt våld, övergrepp och trakasserier är fullkomligt oacceptabelt oavsett vem som är offer eller förövare, alltid. Det ska man inte behöva säga, men annars är det alltid något miffo som börjar yla om att man tycker sexualbrott är okej. Men i Aftonbladets kampanj finns tyvärr också en bakomliggande hysteri och ett feministiskt mansförakt inbakad i det hela.

Nåväl kampanjen går ut på att nästan alla tjejer råkar ut för sexuella trakasserier och kränkningar, som vanligt tar man bara upp att det är kvinnor som råkar ut för det. Först måste man dock definiera vad som ingår i begreppet kränkningar och trakasserier. I dagens Sverige så är det allt som individen själv uppfattar som en kränkning.

Som bas för sin kampanj har Aftonbladet sin egen webundersökning som visar att 47 % av kvinnorna men endast 8 % av männen utsatts för kränkande behandling eller beröring. Redan där går det fel, som man frågar får man svar. Det man borde ha frågat är om konkreta handlingar, det är garanterat svårare att få en ung kille att svara att han blev kränkt av att en tjej nöp han i rumpan än att en tjej skulle svara att det var en kränkning. Ty tjejer idag lär sig allt om att minsta lilla ska ses som en kränkning, så är det inte för killar, tvärtom skulle nästan en kille skrattas ut om han ansåg att något sådant var en kränkning.

Precis på samma sätt som när man frågar unga killar och tjejer om hur de mår så får man alltid fram att unga tjejer mår sämre. Fast i verkligheten så begås 75 % av alla självmord av killar, det är killar som misslyckas i skolan, det är killar som saknar nära vänner att prata med. Men som man frågar får man svar, det finns ett stort jävla glapp i dessa enkäter, ett glapp som kallas verkligheten!

 Jag är ganska övertygad om att nästan lika många tjejer som killar tafsar på krogen. Vad har jag för stöd för det? Tja, flertalet år med arbete på krogen te x, där jag själv fått uppleva det, där jag själv sett det. Där kvinnor och kärringar tafsar hej vilt och anser att det är okej att de gör det bara för att de är kvinnor. Kvinnor som vägrade betala om de inte fick känna på min rumpa, kvinnor som kommenterade min kropp, kvinnor som undrade hur dags jag slutade, kvinnor som blev förbannade när jag nobbade deras inviter.  Jag ska inte gå djupare i detta, men Aftonbladets webenkät ger jag inte ett ruttet lingon för.

För att citera Aftonbladet själva så innefattas te x i kränkningar att ”Någon gubbe glor”.  Ursäkta, är det sexuellt våld och trakasserier nu att titta på någon? Eller gäller det endast när män tittar? Eller män av en viss ålder? Och vad vet du varför han tittar? Han kanske bara tittar på folk, får man inte det? Eller ska man som man över en viss ålder nu behöva oroa sig för att man råkar titta på någon också? För då begår man sexuella trakasserier? Seriöst, det är ju helt sjukt. Skulle man reagera lika negativt över en kärring som glor? Jag tror inte det, men mäns tittande eller sexualitet beläggs alltid med snuskfaktor max bland feminister. Det här visar ju hur uppskruvat detta med sexuella trakasserier är, att man blir kränkt om någon tittar på dig. Då är faktiskt lösningen, stanna inne då för själva f&#%#.  Själva frasen ”Någon gubbe som glor” innefattar så mycket mer, den lyser av förakt mot medelålders män, något som tyvärr är både vanlig och helt accepterat i Sverige.

Själv har jag ju kommit upp i den åldern att tittar någon så ligger det närmare till hands att tro att man har en snorkråka på kinden än att de tycker att man är snygg. Det är faktiskt inte olagligt att titta på folk, även om man är gubbe! Men vi kan ju införa en sedlighetspolis som i Iran? Är det inte märkligt att vi i Sverige har så jäkla hög andel kränkta? Fast vi har nog i själva verket FÄRRE kränkande handlingar än många andra länder.  Radikalfeminismen har lett till ett land av kränkta, där man som man ska vara rädd för att gå bakom någon, rädd för att titta på någon, vi håller helt på att tappa fotfästet i det kränka Sverige. Ett tydligt exempel är ju att ska man tro statistiken så har vi bland världens högsta andel våldtäkter…. Jo visst, tror man att det är verklighetsförankrat så går nog inte hissen hela vägen upp. Det är snarare det att vi har utvidgat våldtäktsbegreppet in absurdum  till att innefatta det mesta utöver att med våld eller tvång tillgripa sig sex. Vi gör även samma sak med begreppet sexuella trakasserier och sexuellt våld, det räcker numera att titta på någon.

Lisa Wolter

Lisa Wolter

 

 

 

 

 

 

 

Lisa Wolter, ja gammelkommunisten Sven Wolters barnbarn ångar på i Aftonbladet med att det är männen som är problemet, att 99 % av allt detta sexuella våld begås av män. Rent skitsnack, med den definition av kränkningar där det räcker att ”glo” på någon eller närma sig någon på krogen så är kvinnor inte ett dugg bättre. Fast lite nyans är ju ingen intresserad av, man har ju Aftonbladets hemsnickrade webenkät i grunden. Wolter skriver vidare att hon för första gången var rädd för män redan som 5-åring, och att rädslan har har visat sig befogad…. Dags för psykologen någon?  100 % av alla islamistiska terrorbrott begås av muslimer, om Wolter skrivit att hon varit rädd för muslimer sedan hon var 5 år och att det visat sig befogat, är det någon som tror att Aftonbladet hade publicerat det? Trots att gruppen muslimer har mer gemensamt än män, trots att en förmodligen en gigantiskt mycket större andel muslimer stödjer terrorism och sharia än andelen svenska män som stödjer sexbrott….. Ja för män får man med vänsterns logik klumpa ihop och anklaga på ett sätt som man inte får med invandrare, muslimer eller kvinnor.

Sedan ska man inte sticka under stol med att problemen har ökat, i Stockholm och andra ställen har sexuella trakasserier på badhus mm urartat totalt. Men det är inget generellt mansproblem som vänsterfeministerna alltid vill göra gällande, det är ett ganska isolerat problem till vissa grupper av flyktingar, men det vågar man inte prata högt om för det passar inte in i vänstermallen. Så som oftast, när verkligheten inte passar mallen så bortser man helt enkelt från verkligheten, det är ju enklast så.

Så, Aftonbladet får gärna köra sin kampanj, men de bör skippa skitsnacket, mansföraktet och hålla sig till det som verkligen är sexuella trakasserier, det inkluderar INTE att titta på någon. Titta på vem fan man vill får även runkgubbar göra så länge vi har ett fritt samhälle.

Pervert

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *