Nu lägger jag ut en bild på en gruppvåldtäkt!

Jag vill varna känsliga läsare, för jag publicerar nu en bild av en gruppvåldtäkt!

Gruppvåldtäkt

Gruppvåldtäkt

 

 

 

 

 

 

 

 

Ja det är sant, bilden där modellen sitter på en pall har H&M tvingats ta bort efter ett feministiskt drev med Janette Larsson i spetsen.  Larsson menar att bilden för tankarna till gruppvåldtäkter och sexism. Janette Larsson är förbannad och har nu handlat färdigt på H&M. Larsson menar att det är många som tagit otroligt illa vid sig, ja.. otroligt illa vid sig, av bilden där en ung kvinna sitter på en stol och det ser ut som att hon har ett stolsben uppkört i underlivet. En rad andra kvinnliga kunder skriver även de arga inlägg på företagets hemsida.

Janette

Janette

 

Seriöst, jag kan till viss del förstå om vissa har snuskig fantasi, mest verkar det ju vara radikala feminister som kanske inte har fått sig något på länge och då inte kan låta bli att fantisera kring denna bild, även om jag själv aldrig gjorde sexuell association när jag såg bilden.

Men att man tolkar det som en gruppvåldtäkt? Eller en våldtäkt överhuvudtaget? Då pratar vi ju förmodade psykiska problem på en helt annan nivå. Vad har man då för syn på våldtäkt och på sin omvärld? Titta på bilden, ser hon gruppvåldtagen ut? Svarar man ja på den frågan bör man fundera på vad man har för föreställningar om gruppvåldtäkter.

Förutom att dessa tokerier har tvingat H&M att ta bort bilden så är det i sammanhanget skrämmande att Janette Larsson utbildar i frågor kring jämställdhet och diskriminering. Men det förklarar ju även en hel del, om de feministiska lärarna har en så perverterad syn på sexualitet så är det väl knappast konstigt att deras studenter  har samma skeva syn? När det är människor som ser på sin omvärld på detta sätt som undervisar det feministiska kollektivet om jämställdhet, är det då konstigt att det går käpprätt åt helvete i Sverige? Stora delar av det feministiska kollektivet verkar vara sektliknande grupperingar med en förvriden syn på verkligheten. Expressens egna lilla radikalfeministiska hustomte Lars Lindström hoppar som vanligt på tåget mot blåkulla och skriver en lång krönika om det hela.

Men jag tror jag har listat ut det nu, hur det hela hänger ihop. Lars Lindström heter egentligen Hans Scheike och Janette är hans sidekick. Tillsammans styr dom sitt feministiska kollektiv. Låter det långsökt? Kanske, men är det mer långsökt än att påstå att H&Ms bild visar en gruppvåldtäkt? Jag har svårt att hitta någon mer logisk förklaring för hur denna perverterade syn på våldtäkt och sexualitet annars kan få så stort fäste inom feminismen.

Lasse och Janette leker

Lasse och Janette leker

 

 

 

Något sånt här kan bara hända i det radikalfeministiska Sverige, och i jämställdhetens namn utgår jag från att det kommer att bli feministiska drev om en manlig modell sitter på en pall.

http://www.expressen.se/kvallsposten/hm-tar-bort-bild-efter-jeanettes-stora-ilska/
http://www.expressen.se/kronikorer/lars-lindstrom/lasarna-reagerade-starkt-pa-hm-bilden/

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *