Svensk skolminister kräver förfalskning av läromedel.

Gustaf Fridolin

Sveriges utbildningsminister Gustaf Fridolin slår på stora trumman och kallar till sig läromedelsproducenterna för att avkräva svar om varför det finns fler män än kvinnor i skolböckerna.  Fridolin menar att läromedelsproducenterna inte lever upp till läroplanens krav på jämställdhet. Vidare hävdar Fridolin att om läromedel eller lärarsituationen reproducerar ojämställdhet så kommer det reproducera resultatskillnader mellan killar och tjejer.

Det är uppenbart att könsextremismen är befäst i MP och regeringen. En svensk minister säger alltså att läroplanen inte följs om det inte är hälften kvinnor och män i läroböckerna. Vad ministern då faktiskt säger är att man ska förfalska historien och sudda bort männen. Ty när man läser om regenter och det politiska livet historiskt så var det framförallt män. Regeringen menar nu alltså att man ska skriva om historien, förfalska den för att passa in i genusextremisternas mall, annars!

Fridolin säger också att om lärarsituationen eller läromedel reproducerar ojämställdhet så kommer det att ge resultatskillnader mellan killar och tjejer. Det märkliga är ju då att det är killar som har problem i skolan i alla ämnen, inte tjejer, trots att läroböckerna enligt Fridolin reproducerar ojämställdhet, Så Fridolins teori faller ju i verkligheten, men verkligheten spelar tydligen inte så stor roll i könsextremisternas värld. För övrigt verkar Gurra tydligen inte hajat att läroböckerna reproducerar inget förutom historien.

Det är märkligt att det inte blir stora reaktioner på detta, när en svensk minister de facto går ut och kräver att historien ska skrivas om och förfalskas för att passa hans genus tycke. Det blev dock ett himla liv nyligen när en stockkonservativ israelisk tidning retuscherade bort kvinnorna på bilden där stats- och regeringschefer hyllade offren för terrorattacken i Paris. Men det är samma sjuka grej Sveriges utbildningsminister vill göra med våra läromedel vilket är långt mer allvarligt. Det är samma tillvägagångssätt som nazisterna och kommunisterna använde för att skapa sin lögnaktiga världsbild.

Har han rökt för mycket maskrosor?

 

http://www.dn.se/nyheter/sverige/utbildningsministern-kallar-till-mote-om-skolans-historiebocker/

Det här inlägget postades i jämställdhet, politik och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *