Nobelkommitténs hycklande är pinsamt!

Nu är det dags för Nobelfest och återigen upprepas samma spektakel på sandlådenivå. Nobelkommittén bjuder i vanlig ordning inte in SD, de hävdar att det inte är förenligt med Nobels testamente, men de kan inte peka på något speciellt i testamentet som skulle styrka detta. Nu när SD har fått en Vice talman så ändrar Nobelkommittén praxis och bjuder endast in talmannen. Det är samma sandlåda som när vänstern ville ändra praxis i regeringen så att SD inte skulle få en vice talmanspost. Ja, vi ändrar reglerna beroende på vilket parti som är aktuellt för posten eller inbjudan.

Nobelkommitténs beteende är ett gigantiskt hyckleri. För de bjuder in representanter för diktaturer, Saudiarabien där de halshugger folk som konverterar till kristendom, det är förbjudet med bibel, kors och annat som inte är muslimskt. Man bjuder också  in diktaturerna Eritrea, Iran, Nordkorea, Syrien och Zimbabwe.

Tydligen anser Nobelkommittén att SD inte går att förena med Nobels testamente, men grymma diktaturer som begår brott mot mänskligheten är tydligen inget problem. Kan Nobelkommittén tack förklara hur de får ihop detta? Nu tror jag nog faktiskt att Åkesson inte vill bli inbjuden. För varje gång som SD utsätts för hyckleri och mobbing så får dom ytterligare några väljare.

Så…. väx upp för fan och sluta att ge SD offerstatus. Och ska man porta enskilda partier så bör även Vänsterpartiet och Fi sättas upp på den listan. Nobelkommittés agerande är endast pinsamt.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *