Romson den hycklande gröna radikalfeministen

Romson

Åsa Romson gjorde tydligt i sitt tal i Almedalen att det är män som är det stora miljöproblemet.  Kanske hon aspirerar på ett pris för den mest hycklande ministern någonsin?

Det visar sig att Romson målar sin husbåt med förbjuden giftig bottenfärg,  hon släpper ut diskvatten och tvättvatten rakt ut i sjön. Till på köpet värms hela husbåten upp med diesel.

Almedalen kläckte Romson även följande då hon vill lägga ned Bromma flygplats  ”Vi ifrågasätter vad det är som säger att mannen som flyger på en affärsresa ska få en egen central flygplats mitt inne i Stockholm, medan den kvinnliga studenten inte har någonstans att bo?”.

Och gissa vad? Åsa Romson flyger från Bromma till Milano första dagen på jobbet som Sveriges miljöminister.

Åsa Romson, du pekar ut mig som man, du säger att jag har mer makt, tjänar mer pengar och att det är jag som är miljöproblemet. Men du Åsa, du tjänar bra mycket mer än min kommunala lön, du har bra mycket mer makt och du är uppenbarligen mer miljöfarlig än mig, jag värmer varken med diesel eller flyger från Bromma. Slutsatsen måste vara att Åsa Romson är en man, tja jag har förvisso aldrig tyckt att hon är speciellt kvinnlig.

Förutom det så det ganska hycklande att gå på allt och alla som en miljö-terrier och inte själv ha koll på läget. Miljö-talibanen Romson slår till med sitt radikalfeministiska manshat och avslöjas som en bluff, ganska komiskt. Vi har fått Kalle Anka som miljöminister.

 

http://www.expressen.se/nyheter/val2014/asa-romson-malar-med-forbjuden-farg/

http://www.expressen.se/nyheter/val2014/namen-har-aker-du-ju-fran-bromma-romson/

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *