Facket, odemokratiska maffiametoder mot SD

Sverigedemokraternas reklam stoppas nu i Stockholm (tidigare även i Skåne) av fackförbundet Kommunal. Förbundet stoppar SDs valreklam på lokaltrafikens bussar, facket hävdar att det är pga. av att det skulle ge ökad risk för personalen (vilket dock utföraren inte känner till).

Jag har stora problem med detta, det är rent ut sagt åt helvete. Jag gillar inte SD, jag avskyr SD, men vi kan inte ha en ordning där facken enväldigt kan gå ut och bestämma vilka riksdagspartier som får göra reklam och inte.

Till saken hör att Kommunal inte är en opolitisk part, det är största förbundet i LO. För de som inte vet så ger LO miljontals kronor av medlemmarnas pengar till Sossarna i stöd varje år, LO basen karl-Petter Thorwaldsson sitter också i verkställande utskottet i Socialdemokraterna. Facket är alltså inte någon oberoende part som en del tycks tro, de sitter på politiska stolar inom Socialdemokratin, vilket i sig borde vara tillräckligt illa. Det borde verkligen resas krav på att fackförbund ska var opolitiska då de ska representera alla sina medlemmar.

Facken har vidare i ren odemokratisk anda uteslutit medlemmar i Sverigedemokraterna, uppenbarligen är fackliga rättigheter endast för de som bekänner sig till ”rätt” parti, även detta ett maktmissbruk av facket. Hur illa jag än tycker om SD, så har de rätt att tycka det de tycker, det är inte olagligt att ha fel, men det ska bemötas med fakta och argument, inte maffiametoder från Såssarna och facket.

I detta fall med reklam så är det också så att kollektivtrafiken är till del betald av skattepengar. Verksamheter som drivs med delvis skattemedel ska kunna avkrävas att drivas med vissa demokratiska mått. Man kan inte skilja ur vissa riksdagspartier som inte får synas i en skattefinansierad verksamhet. OM det vore så att reklamen i sig var olaglig, då vore den en sak, men att det är SD reklam i sig gör inte reklamen till olaglig.

Men mot ovanstående bakgrunder ter det sig än mer smutsigt att fackförbund går ut och stoppar reklam från vissa riksdagspartier, vilka partiers reklam vill de mer stoppa? Det är uppenbart att det handlar om gammalt hederligt fackligt massmissbruk som kommer fram i en valrörelse.

Det är väl förvisso bra att facken bekänner färg. Det är uppenbart (och har alltid varit) att de inte klarar av att hantera den makt de redan har utan att missbruka den. Tyvärr vill oppositionen ge dessa personer ännu mer absolut makt efter valet, DET borde göra var och en orolig, i vilket fall de som står upp för demokrati och allas lika rätt. Frågar du mig så behöver dessa mafiosos inte mer makt, de har redan missbrukat den de har alldeles för länge.

Det är uppenbart att för facket gäller demokrati och allas lika rätt bara de som ”tycker som jag”, kanske är facket inte helt olika de personer som de så gärna vill förbjuda och utesluta? Att de sedan inte förbjuder och utesluter medlemmar ur Fi som har ett partiprogram som är bland det mest nazi-liknande jag har sett, t.ex. vill de skicka alla män på ”omskolningskurs” gör ju det hela än mer hycklande.

Uppdatering! 2014-08-18  Sedermera har arbetsmiljöverket upphävt fackets beslut vilket i praktiken bevisar min synpunkt att det bara handlade om maffiametoder från fackets sida… som vanligt, facket driver politisk agenda med smutsiga metoder….. Jag hade rätt igen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *