Prideparaden är en uppvisning i intolerans

Pridefestivalen fortsätter som jag tidigare skrev med kuk, fitta balle aktiviteter och vänsterextrema genusföreläsningar. Nu kritiseras militären från olika håll eftersom Livgardet är med i paraden.

Sverigedemokrater kritiserar deras deltagande, men även den extrema vänstern som menar att militären förtrycker människor och inte ska få vara med. Tidigare har det vänsterextrema nätverket Ofog gjort aktioner mot Försvarsmaktens deltagande. Ofog menar att ” Militarismen baseras på att makt skapas och upprätthålls med militär överlägsenhet. Strukturellt förtryck som rasism, sexism och homofobi”. Därför är det enligt deras logik okej att ge sig på försvarsanställda.

Förra året angreps också Gay-polisernas sektion som medverkade i paraden av aktivister som anser att de inte har där att göra. Sverigedemokrater förnekas däremot att delta alls av festivalledningen.

Är det bara jag som tycker det är märkligt? Dessa personer påstår att Pride är en manifestation för allas lika värde och rättigheter. Men samma vänsterextremister anfaller både militärer och poliser i egenskap av deras arbete, så uppenbarligen är inte alla lika värda i vänsterns ögon?

Festivalen kantas ständigt av vänsterextrem dubbelmoral, Tidigare har den israeliska dokumentärfilmaren och tv-kändisen Assi Azar stoppats på Pridefestivalen för att han var från Israel.

Glenn Hysén ifrågasattes starkt som talare då han en gång nitat en man som tafsat på honom inne på toaletten. Om en kvinna nitar en man som tafsar på henne på toa, skulle vänstern skrika högt och ifrågasätta hennes människosyn? Nej hon skulle nog applåderas för att ha fredat sin kropp, den vanliga vänster-dubbelmoralen. Det är okej att nitas, så länge det är rätt person som nitar och blir nitad. Det har vi tyvärr får allt för många exempel på, senast av sommarpratare i P1 som gav stöd åt vänsterextremister som begår dråpförsök på oliktänkande, för vänstern är våld okej så länge det riktas mot individer som de anser representera en viss grupp som de inte gillar.

Är det någon större skillnad i det resonemanget jämfört med andra extremister och nassar? Nej…. Och är du bög men medlem i ”fel” parti så är du också portad från deras festival, så mycket för allas lika rätt och värde, ty det gäller bara så länge man tycker ”rätt” i deras ögon eller tillhör ”rätt” grupp. Det är detta grupptänkt som är farligt, det är grunden till kommunismens, nazismens och andra ideologier och religioners övergrepp och hemska brott, man går från att se individer till att endast se en människa som en representant för en grupp, tyvärr är det grunden i vänsterns världsbild. De säger sig gå emot samhälle och normer, men de skapar istället själva grupptryck och normer om hur man ska vara och tycka, annars riskerar man ju att få på nöten eller så ska man ”omskolas” som Fi utrycker det, vad är skillnaden? De är ju lika intoleranta som de som de säger sig bekämpa!

Redan har Göran Hägglund hängts ut i media eftersom att han som enda partiledare inte deltar. Frågor du mig så är det väl en av de bra saker han har gjort att vägra medverka i detta vänsterextremistiska spektakel. Trycket på deltagande är stort, i Sverige är de flesta livrädda att hängas ut som homofober, antisemiter, rasister eller liknande, det är en kollektiv skrämselhicka som tvingar folk till deltagande eller tystnad.

Det måste flaggas med regnbågsflagga på bussar, på stadshuset, ja överallt. För du är väl inte homofob? Jag är det inte, men jag till skillnad från många andra vågar säga vad jag tycker, jag låter mig inte skrämmas till tystnad av det kollektiva vänsterhatet som florerar i dessa sammanhang. Jag tror på en rakt och öppet politiskt samtal där man har samma måttstock för alla, oavsett politisk inställning, hudfärg, kön eller sexuell läggning. Alltså exakt det vänstern säger sig vilja uppnå, så är jag redan där, och jag hoppas att vänstern en dag också kommer dit.

Och till min ståndpunkt i frågan om myndigheter och militärens deltagande? nej de ska inte delta i detta spektakel, ty det är för mycket en politisk plattform för vänsterextremism och fjäskande politiker som vill ragga röster. Den dag de gör en seriös manifestation för alla människors lika värde och rensat ut de vänsterextrema elementen, då kan myndigheter delta.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *