Priden är bara ett jäkla spektakel!

Untitled-1

Pride-festivalen gör anspråk på att var en festival med fokus på homo- och transpersoners lika värde och rättigheter. Om det var så då skulle jag självklart stödja den. Men i praktiken har det flippat ur totalt till ett spektakel av sexism och vänsterextremism.

Jag har inte lusläst programmet i år men här är några exempel:

–       VM i dildokubb
–       prova på smisk
–        Nyfiken på fisting?
–       feministiskt självförsvar med vänsterpartiet
–       Framtiden i din fitta

Och i samma anda fortsätter det år efter år, porr och mer eller mindre rabiata genusföreläsare från extrema vänsterkanten. Gay- och transvärlden gör ofta gällande att de inte blir tagna på fullt allvar och ses som sexgalningar. Och med Pridens innehåll har jag svårt att se varför? (ironi).

Om man vill bli tagen på allvar så kanske man ska ge ett allvarlgit intryck? Inte springa runt i läderkallingar med hundkoppel runt halsen och vifta med dildos? Jag skiter i vad folk viftar med hemma, men inte nödvändigtvis vettigt att göra det på stan, och jag ser inte vad det har med allas lika värde att göra?

Tyvärr så verkar det bli vänsterextremt eller kuk, fitta balle av det mesta istället för något seriöst så fort det är pride. Jag stödjer inte festivalen, inte pga av att jag har något emot homosexuella utan pga festivalens patetiska karaktär. Om gay communityn vill lyfta fram sina rättigheter så är väl det helt okej och bra,  men varför ska det innebära VM i dildo, framtiden i din fitta och fisting?

Tyvärr har det blivit något allmänt tvång att alla politiker ska gå med i tåget, annars hängs man ut i media som homofob, även om inget kunde vara mer fel, detta är något som framförallt drivs på av vänsteretablisemanget och kulturjournalisterna. Och är du inte med i tåget så används det direkt som politisk ammunition, oavsett vad som är orsaken till att man inte deltar. Ett välanvänt skamgrepp, precis som Israel kallar alla för antisemit så fort de kritiserar Israel. Förutom ett rent spektakel så ska alla politiker marchera i tåget och tävla om vem som är mest homovänlig en dag om året, det är patetiskt.

Jag undrar också vart detta behov av att utmärka sin sexuella läggning kommer? Bara för att man är bög eller flata så har man väl inte ett behov av att rusa runt i läderkallingar och vifta med löskukar? Detsamma gäller de som är hetro, den sexuella läggningen är väl inte inet en orsak att bete sig som en fjant? Det blir liksom larvigt, som att de måste visa att JAG är homo!!  Och jag gillar att knulla! Samtidigt säger de att de är som alla andra människor, ok…

Nä, gör nåt seriöst eller lägg ned skiten, det är bara en patetisk freak-show. Men det är väl ingen som öppet vågar kritisera priden i Pk-Sverige där kultureliten sitter på makten och stämplar alla som inte tycker som dom själva som homofober och hatare?

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , , , , , . Bokmärk permalänken.

3 kommentarer till Priden är bara ett jäkla spektakel!

 1. Henry skriver:

  Vi är 100 % eniga i denna fråga.

  Jag har också kontaktat facket eftersom man utnyttjar
  volontärer i ren affärsverksamhet drivna av kommersiella företag.
  Ingen vill ta i det. För känsligt…

  • Cherry skriver:

   Basilmus : Du skal være mere end velkommen til at snuppe ideen, det er så træls at finde et brev frø i june som har skullet være fokriltuveret i april ;0)Dejligt jeg kan inspirere ;0)

 2. Jessica Söderlund skriver:

  Håller med er. Pride är ett spektakel som folk inte fattar
  Detta arrangeras för att bögar och flator vill bli bekräftade.
  Men enligt ordningen ska de inte finnas för då vore människan utdöd för längesen.
  Seuxualiteten är till för att fortplanta sig men den kan missbrukas och förvrider huvudet på folk.
  Tänk på att människan är lättpåverkad och tillräcklig påtryckning blir allt sanning.
  Stoppa prida
  Småbarnsmamma
  Jessica

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *