Manshatet fortsätter bland kultur-feministerna.

feminist

Medias vänster-feminister fortsätter att spy ut manshat på ett sätt som vore helt otänkbart om det rörde någon annan grupp i samhället än just män. På SvD kultur skriver feministen Erika Hallhagen att ”män sluta slå ifrån sig ansvaret med motiveringen att de själva är snälla och solidariska” och det vanliga snacket att män begår fler brott.

Tesen är att jag som man har något extra stort ansvar över de individer av samma kön som väljer att begå våldsbrott eller annan brottslighet. Av Sveriges 5 miljoner män utgörs fotbollshuliganer av 650 st, typ 0,01 %. Sorry, jag tänker inte, och har inte, något mer ansvar över dem för att de råkar ha samma kön som mig, detsamma gäller om de råkar hasamma hudfärg, hårfärg eller blodgrupp.

Jag har inte mer ansvar för dessa brottslingar än vad någon annan kvinna eller man har. Och om det är ett samhällsansvar så vilar väl ansvaret på alla oavsett kön? Eller är kvinnor undantagna samhällsansvar och ideal? Man kan tro så när det passar feministerna.

Denna retorik vore otänkbar när det gäller invandrare, bögar eller muslimer, Sverigedemokraterna har försökt och de blir hudflängda av dito vänster-feminister för att de utmålar kollektivt ansvar, ty det är endast få av invandrarna som begår brott.

Hallhagens retorik är sexistisk och manshatet lyser igenom. Och jag kan bara konstatera och som oftast så har feministerna för kort hår och för mycket läppstift.

Det här inlägget postades i jämställdhet och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *