Män är våldsamma fotbollsdårar! Och alla kvinnor är horor!

 

horor

toboll

 

 

Nu gastar de feministerna om att det är män och manligheten som är problemet gällande fotboll. Men…. cirka 2 miljoner går på fotboll varje år, enligt polisen är det ca 650 av dessa som är problemet, dvs ungefär 0,3 promille.

Att då generalisera detta till övriga 99,97 procent av männen blir lite märkligt. När någon gör detsamma om invandrare blir det ett jäkla liv på samma vänster-feminsiter, att man inte kan klumpa ihop folk baserat på bakgrund eller religion,men baserat på kön går visst alltid bra även fast män som grupp har mindre gemensamt än grupper som te x muslimer. Man får generalisera och klumpa ihop, så länge det görs av ”rätt” grupp mot ”rätt” grupp, svenska dubbelmoralen i ett nötskal.

Kanske är 0,3 promille av alla kvinnor prostituerade… kanske inte så smart att påstå att kvinnor som grupp är horor för det….eller? Fotbollshuliganer handlar om en liten klick våldsamma idioter som man bör sätta åt stenhårt, inget annat.

http://www.svd.se/sport/svep-dodsmisshandeln-i-helsingborg_3417298.svd?sidan=17

Det här inlägget postades i jämställdhet och har märkts med etiketterna , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *