Tokfeminismen fortsätter…..

Tokfeministen från Socialdemokraterna Ylva Johansson är tillbaka med sanslösa uttalanden om manlighetssymboler. Ylva som aspirerar på en ledande plats inom S-kvinnorna efter Nalin Pekgul, en samling som är kända för sin radikalfeminism.

Denna gång är det Håkan Juholts Mustasch som är under attack i Ylvas tal i Almedalen. Detta seminarium handlade om som vanligt om kvinnans situation i samhället (inte kvinnan och mannens). Anledningen till hennes attack var att under extrakongressen i mars då Juholt valdes till partiledare hade det tryckts upp plakat med en mustasch på som en del viftade med.

Ylva säger att hon fick en obehaglig känsla av det….. Mustachen är en manlighetssymbol…. En förvånad Juholt säger att han förstår Ylva då bara män kan ha mustasch. Fast det är ju en sanning med modifikation. Båda S-kvinnorna Ylva Johansson och Nalin Pekgul har ju mustascher nästan i klass med Håkans?

Herregud säger jag bara, detta visar verkligen på vilken nivå dessa radikalfeminister ligger. Buhuuu akta er, här kommer mustaschen, den stora manlighetssymbolen, förtrycket av kvinnorna…. Seriöst har de inget bättre för sig? Men vi vet ju sedan tidigare att allt som förknippas med män eller manlighet är enligt denna extrema grupp kvinnor något fult, något ont som ska förgöras.

De ser sig själva som om de vore med i harry Potter, det goda mot det onda. Fast, i deras version så är alla med mustasch onda, och hur ond måste då inte Gandalf vara med sitt helskägg? Eller tomten? Ja Tomten måste vi verkligen korsfästa, ha inte några tomtar på jul, ty det är manlighetssysmboler som förtrycker kvinnan. Att vifta med en mustasch är i Ylvas värld som att vifta med ett hakkors.

Vad Ylva inte verkar inse är att plakaten med mustasch naturligtvis syftade på Håkan Juholt, en kul grej, och inte var någon symbol för manlighetens återkomst i partiet för att förtrycka kvinnan. Snälla Sverige, vakna upp och inse hur långt det har gått. Dessa galna radikalfeminister sitter faktiskt på maktpositioner i samhället och utformar vår politik, det är skrämmande.

Och än mer märkligt är det när denna form av kritik kommer från en grupp som har en kvinnlighetssymbol i sin egen logotype, de tillåter endast kvinnliga medlemmar och driver endas frågor som gynnar kvinnor…. Lite dubbelt?

http://www.expressen.se/nyheter/1.2492743/ylva-johanssons-kritik-mot-hakan-juholts-mustasch

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *