Utnyttjade Butlern i T-banan

but ler.jpg

Socialdemokraternas Carin Jämtin och Lilja Batljan vill införa tjänster i tunnelbanan, man säger att det ska finnas en så kallad ”butler” för olika tjänster. Om jag inte missminner mig så var de väldigt emot rut-avdrag och kallade det för utnyttjande av lågavlönade kvinnor, men nu går det bra om pigan byter kön och blir en butler? Utnyttjande av lågavlönade män smäller ju förstås inte lika högt i media.

Visst kan man ha tillgång till olika tjänster i tunnelbanan, men inte fan ska det var skattefinansierat. Det betyder att endast de som jobbar eller bor så att de kan åka t-bana får del av dessa skattesubventioner och det är ju tokfel. Det framgick förvisso inte i debattartikeln om det skulle vara skattesubventionerar eller ej, men annars skulle väl ingen ha råd att betala för det.

Nej, det är ett dåligt förslag. Mest skrattretande är hur man valde ordet ”butler” för att inte förknippa det med kvinnor, för då hade ju feministerna rasat, ty de utnyttjar hellre en lågavlönad man än en lågavlönad kvinna. Det enda bra med förslaget var att man vill bygga ut kollektivtrafiken och tillgängligheten till den.

Jag ska rösta på piratpartiet i valet, gör det du med!

 

 

 

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *