Lata greker tar dina pengar!

grek.JPG

Krisen i grekland har nu spridit sig till övriga EU. Börserna störtdyker, hela årets uppgång försvann på en dag. Jag fick betala säkert 10 000 kr på en dag pga. av Grekerna. 

Krisen i grekland beror på att de har levt över sina tillgångar, de har enorma budgetunderskott och har fullständigt struntat i EU´s regelverk om budgetunderskott. Nu ska de ha mer än tusen miljarder i lån av oss andra och våra besparingar ryker all världens väg, vad gör Grekerna? 

 Jo de jäklarna STREJKAR, slåss och gör allt värre. Man står inför en katastrof och de sätter sig på röven som några nonchalanta småbarn och vägrar jobba och göra något åt problemet, ett problem som beror på deras överkonsumtion.  Man vill i landet höja pensionsåldern från 53 till uppåt 63-67 år och det blir ett jävla hallå, folk har to m blivit dödade i protesterna. Grekland som har turism som en otroligt viktigt inkomstkälla, vem fan vill åka dit nu som de beter sig? 

 Hallå, tror dom på allvar att man kan gå i pension efter 50? Pensionsålder vid 53, det fattar väl vem som helst att det går åt helvete? Greker verkar jäkligt slöa, nu generaliserar jag men, alla som har varit i Sydeuropa vet hur de helst spenderar sin tid. De sitter och röker på nåt jävla café och snackar strunt, det är ju inte så att de sliter ihjäl sig direkt. 

Nu får dom fan ta o skärpa sig och börja jobba av sina enorma skuldberg, det är förjäkla dålig stil att låta mig och alla andra betala för deras slöseri, även om deras regering bär en stor del av ansvaret även de, men ligger lite i deras kultur i den delen av Europa att leka mafioso och skita i allt. En del anklagar svenskar för att vara lata, men då ska man veta att vi är världens mest arbetande folk, här jobbar alla, inga hemmafruar här inte, och ingen pension vid 53. 

Även villkoren för grekernas pensioner har varit vansinniga, vissa har fått 100 % av sin lön och har gått i pension någon gång efter 50 strecket. Pensionärerna har även fått en så kallad säsongsbonus… eh? Offentligt anställda har fått två extra månadslöner per år! Nu ska det slopas, och då strejks det, herregud, det borde ha slopats för hundra år sedan! 

Det finns även andra länder som missköter sin ekonomi, t.ex. Spanien och Portugal. Nu får vi i Sverige betala, vi som sköter oss och rättar munnen efter matsäcken, fy helvete säger jag bara.

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna . Bokmärk permalänken.

En kommentar till Lata greker tar dina pengar!

  1. Vajra skriver:

    det är bara början detta, dem kan varken amortera eller pynta utlåningsräntan…och flera eu länder är likadan situation, det måste till slut krascha, frågan är vilka planer dem har som lånar ut,? dem kan ju knappast inbilla sig att dem får tillbaka stålar eller räntepengar
    vad är deras mästerplan när euron blir helt värdelös, vad händer med sverige? fångas vi av balrogs pisksnärt som gandalf fick erfara?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *