Konstnär frias för mord!


En 59årig kvinna frias för mord och döms enbart för bedrägeri. Hon förgiftade en 63-årig man med en chokladboll innehållande sömntabletter. Sedan krossade hon hans skalle med en yxhammare och tog hans bankomatkort och åkte iklädd peruk och halsduk för ansiktet och tog ut hans pengar. Kvinnan påstår sedan i rätten att han hade försökt våldta henne och att hon handlat i nödvärn, hon fälls därför enbart för bedrägeri. Yxhammaren hade hon gömt i en container. De båda kände varandra då mannens fru var god man åt kvinnan som inte kunde sköta sin ekonomi.

Ehh, hur sjukt är detta? Det är väl mord så det sjunger om det. En kvinna kan tydligen alltid skrika våldtäkt och ingen ifrågasätter det.  För det första så hur troligt är det att man under ett våldtäktsförsök hinner baka chokladbollar och fylla med sömtabletter och bjuda våldtäktsmannen på dessa?

Sedan krossar man skallen på förövaren, maskeras sig och åker och tar ut hans pengar och gömmer mordvapnet? Klart det måste ha gått till så som kvinnan hävdar, stackars liten. Och att kvinnan hade stora ekonomiska problem är ju bara det en tillfällighet. Jag tror inte att en man som förgiftar en kvinna, krossar hennes skalle, klär ut sig och tar hennes pengar skulle dömas för enbart bedrägeri. Det är ju förvisso visat i många undersökningar att kvinnor får lägre straff än män.

 Det är alltid lättare för en kvinna att spela offer, men denna historia är ju allt för uppenbar lögn. Men ett tips för de som blir överfallna, börja baka lite chokladbollar mitt i det hela och bjud förövaren på. Tydligen är det trovärdigt att man hinner det enligt svensk domstol. Och du, skrik bara våldtäkt så slipper du straff oavsett vad du gör! Hur illa är det ställt om en svensk domstol anser sådana uppenbara lögner vara trovärdiga?

Det här inlägget postades i Okategoriserade och har märkts med etiketterna , , , . Bokmärk permalänken.

2 kommentarer till Konstnär frias för mord!

 1. Allica skriver:

  Hm..och jag som alltid fattat det som att även om det är nödvärn så döms man eftersom man bara får försvara sig tillräckligt utan övervåld.

  Om han försökt våldta henne varför stack hon inte när sömntabletterna zonkat honom?

  Och hur får man i en våldtäktsman en chokladboll?

  *s* jaaa du det är verkligen fantastiskt hur vissa kommer undan med saker och ting….

 2. Scheisse skriver:

  Hva f…. ???

  Bedrageri av 10 500 kroner gir henne en betinget dom, hun får da altså nixnada reell straff for å ha knust skallen på sin venn ?

  Hun flytter sikkert heldigvis ikke hjem til Norge, Sverige er jo så mye mer liberalt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *